A legjobb videoszerkesztő magyarul ingyen

Ritkaság számba megy, hogy egy videoszerkesztő magyarul is elérhető, ezért összeszedtünk négy remek szoftvert - videoszerkesztő magyarul ingyen.

Ritkaság számba megy, hogy egy videoszerkesztő magyarul is elérhető, ezért összeszedtünk négy remek szoftvert – videoszerkesztő magyarul ingyen.

 

A legjobb videoszerkesztő magyarul ingyen

Videoszerkesztő ingyen szoftver használata kényelmes módja a videók szerkesztésének. Ráadásul a legtöbbjük annyira egyszerűen használható, hogy kiválóan alkalmas kezdő szerkesztők számára.

Videószerkesztő programot használunk, mikor hangot kell kivonni a videóból, különféle hangeffektet kell hozzáadni, kivágni a videó egyes részeit, feliratokat hozzáadni, DVD-menüt készíteni, videofájlokat egyesíteni, vagy egy videót nagyítani / kicsinyíteni kell. A legtöbb vloggernek valamilyen videószerkesztőre van szüksége.

Mivel a legtöbb ingyenes videószerkesztő korlátozza szolgáltatásait a professzionális verziók reklámozására, olyan akadályokba ütközhetünk, amelyek megakadályozzák a profi szerkesztéseket.

 


#1 OpenShot videoszerkesztő magyarul ingyen

A videók szerkesztése az OpenShot videoszerkesztő használatával rendkívüli, ha ismerjük az összes funkcióját. Ingyenesen letölthető Windows, Mac és Linux rendszerekhez, a videoszerkesztő magyarul is elérhető.

OpenShot videoszerkesztő magyarul

Az ingyenes szerkesztő támogatott szolgáltatásai közé tartozik az asztali integráció a drag-and-drop programmal, a kép- és audio-támogatás, a görbe alapú keyframe-animációk, a korlátlan sávok és rétegek, valamint a 3D-s animált címek és effektusok.

Az OpenShot jó a klip méretezéséhez, vágáshoz, kattintáshoz és forgatáshoz, valamint a mozgóképhitel görgetéséhez, a képkockaszám növeléséhez, az időképezéshez, a hangkeveréshez és a valós idejű előnézetekhez.

Amit szeretünk:

 • A könnyen kezelhető felület
 • Nyílt forráskódú
 • Nagyszerű felhasználói fórum

Amit nem szeretünk:

 • Az alkalmazás többrétegű beállítást tartalmaz
 • Alkalmanként késik (lag)

Az a tény, hogy mindezt ingyen megkapjuk, elég ok ahhoz, hogy letöltsük és kipróbáljuk, mielőtt vásárolnánk egy videószerkesztőt.

 


#2  Shotcut videoszerkesztő magyarul ingyen

A Shotcut rendkívül sokoldalú, ingyenes videószerkesztő szoftver ami elérhető Mac-on és PC-n. Használata kicsit bonyolult, de ha ezen túl jutsz, akkor gyorsan kiderül a számodra, hogy meglehetősen sok funkcióval rendelkezik és a Shotcut videoszerkesztő magyarul is elérhető.

Mivel ez egy ingyenes szoftver, lehetőséged van arra, hogy fizetés nélkül kipróbálhasd.

a Shotcut videoszerkesztő magyarul

A Shotcut több sávú szerkesztő szoftver, mint bármely más komoly szoftver, és könnyen szerkeszthető a munkaterülete a szerkesztési igényeknek megfelelően. A Shotcut a fájltípusok széles választékát támogatja mind a bemeneti, mind a kimeneti fájlokhoz, ideértve a 4K videót is. Ezen felül szerkeszthető az Shotcut hang-, színes és fényhatásai.

Habár a Shotcut nem a legegyszerűbb szoftver, amellyel csak felvetheted és elindíthatod a videók szerkesztését, az ingyenes szoftver jellege azt jelenti, hogy sokan használják, és hihetetlenül hasznos oktatóvideókat vagy útmutatókat készítenek a használatukról.

Ha könnyen hordozható opcióra van szükséged, akkor a Shotcut az, mivel közvetlenül futtathatod egy külső tárolómeghajtón.

 


#3 iMovie videoszerkesztő magyarul

Az iMovie ingyenes MacOS felhasználók számára. Számos lehetőséget kínál a videó és a hang szerkesztésére, valamint fotókat, zenét és elbeszéléseket adhatsz a videóihoz.

Ha csak kezdőként szeretnél videókat szerkeszteni Mac-on, vagy akár iPhone-on vagy iPad-en, akkor a legegyszerűbb módszer az Apple iMovie beszerzése. Ez az Apple ingyenes videószerkesztő szoftvere, amely Mac OS és iOS platformon egyaránt fut, így bármilyen módon szerkesztheted a videóidat.

iMovie videoszerkesztő magyarul

Hobbi és amatőr filmkészítők számára az Apple videoszerkesztő programja az iMovie, elérhető eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén elkészítheted a felvételeket, és egyszerű folyamatban szerkesztheted a videót.

Több videofájlt kombinálhatsz, különféle video- és audiofájlokat rétegezhetsz, és címsorokat adhatsz a videóhoz mindenféle gond nélkül. Még videószűrőket és néhány speciális effektust is tartalmaz, beleértve a képet a képben.

Az Apple iMovie legújabb verziója lépést tart a videó tendenciáival, támogatva a 4K videószerkesztést. Tehát mindazt a 4K videofelvételt, amelyet iPhone-on rögzítettél, filmmé alakíthatod az iMovie alkalmazásban. Ha korábban még nem végeztél videószerkesztést, ez egy szoftver a kezdéshez, mielőtt egy komolyabb szoftverre lépnél.

Amit szeretünk:

 • Könnyen kezelhető felület
 • Rengeteg eszköz a video és a hangminőség javításához
 • Támogatja a 4K-t

Amit nem szeretünk:

 • Korlátozott funkciók állnak rendelkezésre
 • A kimeneti vezérlők nem robusztusak

 


#4 Windows Movie Maker videoszerkesztő

A Movie Maker a Windows előre telepített ingyenes videoszerkesztő magyar nyelvű programja volt. Már nincs előre telepítve, letölthető és felhasználható kiváló minőségű filmek létrehozására és megosztására.

Windows Movie Maker videoszerkesztő magyarul

Azért szerepel ebben a listában, mert sok Windows számítógépen megtalálható, ami azt jelenti, hogy a használatához esetleg nem kell semmit letölteni.

Amit szeretünk:

 • Felhasználóbarát, klasszikus Microsoft-érzettel.
 • Nagyszerű a kezdő videószerkesztők számára.

Amit nem szeretünk:

 • Korlátozott funkcionalitás.

 


KAPCSOLÓDÓ INGYENES VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:


KAPCSOLÓDÓ MAGYAR VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...