A legjobb 5 videoszerkesztő online

videoszerkesztő online

Videoszerkesztő online programok, amelyek révén a videók megjelenése és hangzása hihetetlen lesz.A videók szerkesztéséhez általában szükség van egy speciális programra, amelyet le kell tölteni (és meg kell fizetni), de vannak kiváló videoszerkesztő online eszközök, amelyek ugyanolyan hatékonyak – ha tudjuk, hol kell keresni őket.

Olyan videó szerkesztőket kerestünk az interneten, amelyeken a videók jól néznek ki és jó a hangzásuk is anélkül, hogy le kellene tölteni valamit hozzájuk. A legjobb, hogy ingyenes használhatóak.

videoszerkesztő online

A böngésző alapú eszközök minősége nagyban különbözik, ezért kiválasztottuk a ma elérhető legjobb programokat.

A megfelelő eszköz kiválasztásakor gyakran felmerül az a kérdés, hogy melyek a legmegfelelőbb és legközelebb állók az igényeinkhez, így mind a legalapvetőbb mind a fejlettebb lehetőségek közül összeszedtünk többet és ezek keverékét mutatjuk most meg.

Hatékonyabb filmkészítési eszközt keresel, amelyet offline módon is használhatsz? Vess egy pillantást a legjobb ingyenes videószerkesztő szoftver útmutatójára, a felsorolt ​​ajánlott opciókkal (valamint fizetett szoftverre, ha további funkciókat szeretnél).A Top 5 videoszerkesztő online:


#1. Movie Maker Online

Elképesztően rugalmas videoszerkesztő online, jogdíjmentes médiával, amely kiegészíti a saját film klippeket, audiofájlokat és képeket.

Először egy figyelmeztetés: A Movie Maker Online hirdetések bevételéből fejlesztik, amik zavaróak lehetnek, de a használatához inaktiválnunk kell az összes telepített hirdetést blokkoló plugin-t. Ha ettől el tudsz tekinteni akkor a Movie Maker Online egy kiváló eszköz.

A Movie Maker Online videoszerkesztő elképesztően rugalmas

A Movie Maker Online lehetővé teszi videó, képek és zene feltöltését, és összeillesztését egy projektbe az idővonalra húzással. Az oldal elrendezése kissé furcsa, de keveset kell lefelé scrollozni, hogy megtaláljuk.Kivághatjuk a feltöltött videókat, és számos filter áll rendelkezésre, hogy új megjelenést biztosítsunk nekik. A Movie Maker Online elhalványulási opciókat kínál mind audio, mind videó számára, valamint szöveges átfedéseket, átmeneteket stb. Még különféle jogdíjmentes képek és zenefájlok is megtalálhatóak, amelyek felhasználhatók a projekt befejezéséhez.

Eltarthat egy kis ideig, amíg megismerjük a menük rendszerét, és a kész projekteket csak MP4 formátumban exportálhatjuk, de ez egy kisebb probléma. A Movie Maker Online a legjobb böngészőnkhöz.


#2. ClipChamp

A videoszerkesztő online ingyenes verziója nem tartalmaz fejlett funkciókat, de könnyen használható, és jó választás az egyszerű filmkészítési feladatokhoz.

A ClipChamp ingyenes verziója nem tartalmaz fejlett funkciókat

A ClipCahmp megfelelő egyensúlyt teremt a sok funkció és a használhatóság között, ez jó választás lehet, ha a Movie Maker Online (feljebb) jóval több lehetőséget és beállítást kínál mint amire szükségünk lenne.A ClipChamp ingyenes verziója néhány korlátozással rendelkezik, amelyek közül a legnagyobb az, hogy kizárólag normál felbontású videókat exportálhatunk. Vannak olyan prémium szintek amik már havi 9 USD-től megkaphatunk, és ez nagyobb szabadságot ad nekünk. De ha egyszerűségre vágyunk, az ingyenes verzió minden igényünket kielégíti.

Feltölthetünk videókat, vagy akár használhatjuk a webkameránkat egy új felvétel készítéséhez. Bármelyik módszer jól működik, és amint a felvétel a ClipChamban van, készen áll a szerkesztésre, hozzáférünk az eszközökhöz, beleértve a vágást, kivágást, a forgatást és a fényerő/kontraszt beállításait.A feldolgozás gyors, és megoszthatjuk az eredményeket online, vagy letölthetjük a videót más projektekben való felhasználáshoz. Egyszerű, mégis jó a munkát kapunk.


#3. Adobe Spark

Ideális klipek készítéséhez, amelyek megoszthatók a közösségi médiában.

Az Adobe Spark ideális klipek készítéséhez

Az Adobe Spark a „Jack-of-all-Trade” valamelyike böngésző alapú eszközöket kínál üdvözlőlapok, szórólapok, Instagram-hozzászólások és videók készítéséhez.

A Spark videoszerkesztő online két lehetőséget kínál a videók készítéséhez: használjuk az Adobe saját témájú sablonjait, vagy kezdjük a semmiből. Bármelyik lehetőséget választjuk, akkor állóképeket és videoklipeket tölthetünk fel, vagy importálhatjuk azokat felhőalapú szolgáltatásokból, beleértve a Dropboxot, a Google Drive-ot és az Adobe saját Creative Cloud-ját.Rögzíthetünk hangot a számítógép mikrofonjával (ez egy nagyszerű lehetőség egy videó kommentálásához), felvehetünk címeket, alkalmazhatunk színes témákat és zenét adhatunk a lenyűgöző lehetőségek közül. A klip hosszának beállításához csak módosítani kell a számot az előnézeti kép jobb alsó sarkában.

Nem kapunk hatalmas választékot a finomító eszközökről (nincs például többsávos lehetőség), de ideális stílusos videók összeállításához a közösségi médiába. Akár négyzet formátumú videókat is létrehozhat kifejezetten az Instagram számára. A kész videó alján egy kicsi Adobe Spark vízjel lesz, de ez nem zavaró.
#4. Online Video Cutter

Ha a fenti videoszerkesztő online némelyike ​​nem tűnik megfelelőnek, akkor itt az Online Video Cutter. Könnyen kezelhető, és praktikus. Chrome-bővítményként is elérhető.

Az Online Video Cutter videoszerkesztő könnyen kezelhető, és praktikus

A név ellenére az Online Video Cutter több, mint a videók vágása. Az ingyenes videoszerkesztő online segítségével 500 MB méretű fájlokat tölthetünk fel, vagy a Google Drive-on vagy más online szolgáltatásban tárolt klipekkel dolgozhatunk.Ezután dönthetünk úgy, hogy levágjuk a nem kívánt felvételeket, és a készített kép szélességén is tudunk változtatni (levágni, ha túl széles lett.) Van egy forgatás funkció, amellyel fel tudjuk venni a felvételt a telefonunkkal. Ezenkívül van még egy Chrome-bővítmény is, így könnyebben hozzáférhetünk az eszközökhöz.

Ha elégedettek vagyunk az elvégzett változtatásokkal, választhatunk számos népszerű videoformátum közül, valamint választhatunk alacsonyabb minőségi beállítást, ha a fájl méretét minimalizálni kellene.
#5. Kioza – videoszerkesztő online

Készíts szórakoztató videókat és diavetítéseket majd oszd meg a Twitteren és a Facebookon.

Készíts szórakoztató videókat és diavetítéseket a Kioza videoszerkesztővel

A Kizoa szórakoztató diavetítés stílusú videókat készít, amelyeket megoszthatunk a közösségi médiában, ahelyett, hogy filmes remekművet készítenénk.

Habár videofájlok forgatására és kivágására, több videó darab összeillesztésére és címek hozzáadására is használható, tapasztalataink szerint a Kizoa legjobban az állóképek sorozatát tudja izgalmasabbá tenni.A kész alkotásokat kulcsszavakkal címkézhetjük, majd menthetjük az asztalra, vagy azonnal megoszthatjuk e-mailben vagy a közösségi médián keresztül. A Kizoa megosztható linket is kínál. Az induláshoz regisztrálni kell egy ingyenes fiókot, de ez nem tart sokáig.

Az ingyenes felhasználók 1 GB-os tárhelyet kapnak videóikhoz, amelyeken vízjel van.

 

KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:

 Videoszerkeszto.com

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...