A legjobb 5 videoszerkesztő online

videoszerkesztő online

Videoszerkesztő online programok, amelyek révén a videók megjelenése és hangzása hihetetlen lesz.

A videók szerkesztéséhez általában szükség van egy speciális programra, amelyet le kell tölteni (és meg kell fizetni), de vannak kiváló videoszerkesztő online eszközök, amelyek ugyanolyan hatékonyak – ha tudjuk, hol kell keresni őket.

Olyan videó szerkesztőket kerestünk az interneten, amelyeken a videók jól néznek ki és jó a hangzásuk is anélkül, hogy le kellene tölteni valamit hozzájuk. A legjobb, hogy ingyenes használhatóak.

 

A böngésző alapú eszközök minősége nagyban különbözik, ezért kiválasztottuk a ma elérhető legjobb programokat.

A megfelelő eszköz kiválasztásakor gyakran felmerül az a kérdés, hogy melyek a legmegfelelőbb és legközelebb állók az igényeinkhez, így mind a legalapvetőbb mind a fejlettebb lehetőségek közül összeszedtünk többet és ezek keverékét mutatjuk most meg.

Hatékonyabb filmkészítési eszközt keresel, amelyet offline módon is használhatsz? Vess egy pillantást a legjobb ingyenes videószerkesztő szoftver útmutatójára, a felsorolt ​​ajánlott opciókkal (valamint fizetett szoftverre, ha további funkciókat szeretnél).

 

A Top 5 videoszerkesztő online:


#1. Movie Maker Online

Elképesztően rugalmas videoszerkesztő online, jogdíjmentes médiával, amely kiegészíti a saját film klippeket, audiofájlokat és képeket.

Először egy figyelmeztetés: A Movie Maker Online hirdetések bevételéből fejlesztik, amik zavaróak lehetnek, de a használatához inaktiválnunk kell az összes telepített hirdetést blokkoló plugin-t. Ha ettől el tudsz tekinteni akkor a Movie Maker Online egy kiváló eszköz.

A Movie Maker Online videoszerkesztő elképesztően rugalmas

A Movie Maker Online lehetővé teszi videó, képek és zene feltöltését, és összeillesztését egy projektbe az idővonalra húzással. Az oldal elrendezése kissé furcsa, de keveset kell lefelé scrollozni, hogy megtaláljuk.

Kivághatjuk a feltöltött videókat, és számos filter áll rendelkezésre, hogy új megjelenést biztosítsunk nekik. A Movie Maker Online elhalványulási opciókat kínál mind audio, mind videó számára, valamint szöveges átfedéseket, átmeneteket stb. Még különféle jogdíjmentes képek és zenefájlok is megtalálhatóak, amelyek felhasználhatók a projekt befejezéséhez.

Eltarthat egy kis ideig, amíg megismerjük a menük rendszerét, és a kész projekteket csak MP4 formátumban exportálhatjuk, de ez egy kisebb probléma. A Movie Maker Online a legjobb böngészőnkhöz.

 


#2. ClipChamp

A videoszerkesztő online ingyenes verziója nem tartalmaz fejlett funkciókat, de könnyen használható, és jó választás az egyszerű filmkészítési feladatokhoz.

A ClipChamp ingyenes verziója nem tartalmaz fejlett funkciókat

A ClipCahmp megfelelő egyensúlyt teremt a sok funkció és a használhatóság között, ez jó választás lehet, ha a Movie Maker Online (feljebb) jóval több lehetőséget és beállítást kínál mint amire szükségünk lenne.

A ClipChamp ingyenes verziója néhány korlátozással rendelkezik, amelyek közül a legnagyobb az, hogy kizárólag normál felbontású videókat exportálhatunk. Vannak olyan prémium szintek amik már havi 9 USD-től megkaphatunk, és ez nagyobb szabadságot ad nekünk. De ha egyszerűségre vágyunk, az ingyenes verzió minden igényünket kielégíti.

Feltölthetünk videókat, vagy akár használhatjuk a webkameránkat egy új felvétel készítéséhez. Bármelyik módszer jól működik, és amint a felvétel a ClipChamban van, készen áll a szerkesztésre, hozzáférünk az eszközökhöz, beleértve a vágást, kivágást, a forgatást és a fényerő/kontraszt beállításait.

A feldolgozás gyors, és megoszthatjuk az eredményeket online, vagy letölthetjük a videót más projektekben való felhasználáshoz. Egyszerű, mégis jó a munkát kapunk.

 


#3. Adobe Spark – videoszerkesztő online

Ideális klipek készítéséhez, amelyek megoszthatók a közösségi médiában.

Az Adobe Spark ideális klipek készítéséhez

Az Adobe Spark a „Jack-of-all-Trade” valamelyike böngésző alapú eszközöket kínál üdvözlőlapok, szórólapok, Instagram-hozzászólások és videók készítéséhez.

A Spark videoszerkesztő online két lehetőséget kínál a videók készítéséhez: használjuk az Adobe saját témájú sablonjait, vagy kezdjük a semmiből. Bármelyik lehetőséget választjuk, akkor állóképeket és videoklipeket tölthetünk fel, vagy importálhatjuk azokat felhőalapú szolgáltatásokból, beleértve a Dropboxot, a Google Drive-ot és az Adobe saját Creative Cloud-ját.

Rögzíthetünk hangot a számítógép mikrofonjával (ez egy nagyszerű lehetőség egy videó kommentálásához), felvehetünk címeket, alkalmazhatunk színes témákat és zenét adhatunk a lenyűgöző lehetőségek közül. A klip hosszának beállításához csak módosítani kell a számot az előnézeti kép jobb alsó sarkában.

Nem kapunk hatalmas választékot a finomító eszközökről (nincs például többsávos lehetőség), de ideális stílusos videók összeállításához a közösségi médiába. Akár négyzet formátumú videókat is létrehozhat kifejezetten az Instagram számára. A kész videó alján egy kicsi Adobe Spark vízjel lesz, de ez nem zavaró.

 


#4. Online Video Cutter

Ha a fenti videoszerkesztő online némelyike ​​nem tűnik megfelelőnek, akkor itt az Online Video Cutter. Könnyen kezelhető, és praktikus. Chrome-bővítményként is elérhető.

Az Online Video Cutter videoszerkesztő könnyen kezelhető, és praktikus

A név ellenére az Online Video Cutter több, mint a videók vágása. Az ingyenes videoszerkesztő online segítségével 500 MB méretű fájlokat tölthetünk fel, vagy a Google Drive-on vagy más online szolgáltatásban tárolt klipekkel dolgozhatunk.

Ezután dönthetünk úgy, hogy levágjuk a nem kívánt felvételeket, és a készített kép szélességén is tudunk változtatni (levágni, ha túl széles lett.) Van egy forgatás funkció, amellyel fel tudjuk venni a felvételt a telefonunkkal. Ezenkívül van még egy Chrome-bővítmény is, így könnyebben hozzáférhetünk az eszközökhöz.

Ha elégedettek vagyunk az elvégzett változtatásokkal, választhatunk számos népszerű videoformátum közül, valamint választhatunk alacsonyabb minőségi beállítást, ha a fájl méretét minimalizálni kellene.

 


#5. Kioza – videoszerkesztő online

Készíts szórakoztató videókat és diavetítéseket majd oszd meg a Twitteren és a Facebookon.

Készíts szórakoztató videókat és diavetítéseket a Kioza videoszerkesztővel

A Kizoa szórakoztató diavetítés stílusú videókat készít, amelyeket megoszthatunk a közösségi médiában, ahelyett, hogy filmes remekművet készítenénk.

Habár videofájlok forgatására és kivágására, több videó darab összeillesztésére és címek hozzáadására is használható, tapasztalataink szerint a Kizoa legjobban az állóképek sorozatát tudja izgalmasabbá tenni.

A kész alkotásokat kulcsszavakkal címkézhetjük, majd menthetjük az asztalra, vagy azonnal megoszthatjuk e-mailben vagy a közösségi médián keresztül. A Kizoa megosztható linket is kínál. Az induláshoz regisztrálni kell egy ingyenes fiókot, de ez nem tart sokáig.

Az ingyenes felhasználók 1 GB-os tárhelyet kapnak videóikhoz, amelyeken vízjel van.

 

KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...