A legjobb 20 videoszerkesztő mobilra

A legjobb 20 videoszerkesztő mobilra

Videoszerkesztő mobilra? Igen! A videotartalom egyre növekszik, különösen termékek reklámozása kapcsán.

A Hubspot „A videomarketing helyzete 2018-ban” című jelentése szerint a már videót használó marketingszakemberek 99% -a folytatja ezt 2019-ben is, valamint ennek a csoportnak a 88% -a növeli a videóra fordított kiadásokat.

Persze, nehéz időt találni arra, hogy leüljünk laptoppal, megvágjuk az összes felvételt, és szerkesszünk egy nagyszerű videót. De amikor az emberek 87% -a azt állítja, hogy 2019-ben több videót szeretne látni a márkáktól, az ambiciózus brand-ek tudják, hogy meg kell találniuk a kereslet kielégítésének módját.

A legjobb 20 videoszerkesztő mobilra - 2

Szerencsére van rengeteg nagyszerű ingyenes vagy olcsó mobil videószerkesztő alkalmazás, amelyek segítségével professzionális megjelenésű videókat készíthetünk telefonunkra vagy táblagépünkre.

Ebben a cikkben megismerhetünk 20 fantasztikus alkalmazást. Ezen útmutató célja, hogy segítsen kiválasztani az igényeidnek leginkább megfelelő alkalmazást, és belevághatsz a fantasztikus videók készítésébe.

Rendben, akkor kezdjünk is bele!

 

A 20 legjobb videoszerkesztő mobilra

Video készítéskor az operációs rendszer sokat számít. Először nézzük meg a legjobb mobil videószerkesztő alkalmazásokat mind Android, mind iOS rendszerek számára. Ne feledjük, hogy ezeknek a szerkesztő alkalmazásoknak ingyenes és fizetett verziói is vannak, ezért fontos, hogy egynél több alkalmazást teszteljünk, mielőtt pénzt fektetnénk ezekbe.

 


#1: Quik App videoszerkesztő mobilra

A Quik app egy ingyenes videoszerkesztő mobilra, melyet GoPro készített. Úgy tervezték, hogy elképesztő videókat rögzíthessünk, szerkeszthessünk és tehessünk közzé menet közben. Ezért kevesebb funkciója van, mint testvére, a Splice alkalmazásában. A Splice-lel ellentétben azonban ez androidra is elérhetõ!

Quik App videoszerkesztő mobilra

Le fog nyűgözni, amit a Quik automatikusan képes megtenni. Remek pillanatokat keres a videofelvételekben, automatikusan vágja és szerkesztheti a klipeket, és akár átmeneteket is hozzáadhat.

Ugyanakkor manuálisan is szerkeszthetjük a klipeket, ha több irányítást szeretnénk a videó szerkesztése közben. Ha olyan alkalmazást keresel, amely rendkívül gyorsan elképesztő videókat készíthet, ez jó választás lehet.

 • Előnyök: Automatikus szerkesztési szolgáltatások.
 • Hátrányok: Kevesebb manuális funkció.
 • Legjobb ehhez: Gyors videószerkesztés.

 


#2: Adobe Premiere Clip

Az Adobe Preiere Clip egy nagyon népszerű ingyenes videoszerkesztő mobilra. Ez az alkalmazás kapcsolódik az Adobe ismert Premiere Pro termékéhez, de önálló alkalmazásként is ugyanolyan jól működik.

Adobe Premiere Clip

Az alkalmazás két szerkesztési módot biztosít: Freeform és Automatikus. A Freeform lehetővé teszi, hogy az irányítást megőrizhessük a szerkesztés felett, míg az Automatikus lehetővé teszi az Adobe számára, hogy megvágja a klipeket és átmeneteket adjon a videó elkészítési folyamatának felgyorsítása érdekében.

Sőt, az Adobe rajongói örömére ez az alkalmazás könnyen szinkronizálódik más Adobe termékekkel, például a Lightroommal.

 • Előnyök: Egyszerű használat, az Adobe Creative Cloud támogatása, szinkronizálódik más Adobe alkalmazásokkal.
 • Hátrányok: Hiányzik néhány alapvető funkció, például a klipek elforgatásának képessége.
 • Legjobb ehhez: Alapvető mobil videoszerkesztés

 


#3: InShot App

Az InShot alkalmazás egy sokoldalú vizuális tartalom szerkesztő alkalmazás, remek videoszerkesztő mobilra. Lehetővé teszi videók készítését, fényképek szerkesztését és képkollázsok létrehozását.

InShot App videoszerkesztő mobilra

Az alkalmazás rengeteg funkcióval is rendelkezik. Megvághatjuk a klipeket, megváltoztathatjuk a felvétel sebességét, és szűrőket, zenét és szöveget adhatunk hozzá. A felvételeket megfordíthatjuk, elforgathatjuk. Ezzel a feature-rel sok más alkalmazás nem rendelkezik.

A hátránya, hogy 2,99 USD-t kell fizetni az alkalmazáson belüli hirdetések és a videókhoz hozzáadott vízjel eltávolításához.

Azonban az InShot alkalmazás egyszerűen használható, és rendelkezik mindennel, amire szükségünk van. Ez az alkalmazás tökéletes azoknak az alkotóknak, akik olyan alkalmazást szeretnének, amely mindent megtesz anélkül, hogy túl sok apróságba bele kellene bonyolódnunk.

 • Előnyök: All-in-one funkció.
 • Hátrányok: Vízjel és hirdetések az ingyenes verzióban.
 • Legjobb ehhez: Alapvető videók, kollázsok és fotószerkesztések készítése.

 


#4: KineMaster videoszerkesztő mobilra

A KineMaster intuitív felülete megkönnyíti a mobil videó szerkesztést, sőt, annyira leegyszerűsíti, amennyire az csak lehetséges.

Az alkalmazás lehetővé teszi a klipek együttes szerkesztését olyan módon, ahogy a legtöbb asztali videó szerkesztő programban megszokhattuk.

KineMaster videoszerkesztő mobilra

Felvehetünk effektusokat, szöveget és zenét. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy hangfelvételeket rögzítsünk a videóhoz, rengeteg zene és hangeffekt található a KineMaster áruházában. Hátránya, hogy az ingyenes verzió vízjelekkel exportálja a videóinkat. A 4,99 USD havi díj több, mint a legtöbb video alkalmazás ára.

Ennek ellenére az app meglepően sok funkcióval rendelkezik, és minden bizonnyal elég jó professzionális útközbeni videószerkesztésre. Ez az Android felhasználók számára elérhető legjobb videószerkesztő alkalmazás.

 • Előnyök: Hihetetlen funkciók és felület.
 • Hátrányok: Vízjelölt videók az ingyenes verzióval, havi előfizetés a pro-tervhez.
 • Legjobb ehhez: Professzionális Android videoszerkesztő

 


#5: WeVideo

A WeVideo felhőalapú videoszerkesztő mobilra, azaz olyan szoftver, amelyet online tárolnak, így nem az eszköz merevlemezén foglalja a tárhelyet. Ez az alkalmazás nagyszerű – ha frissítjük az egyik prémium verzióra. Az ingyenes verzió minden alap funkciót tartalmaz a teszteléséhez.

Kivághatjuk a klipeket, szűrőket adhatunk hozzá, választhatunk zenét a beépített könyvtárból és így tovább.

WeVideo felhőalapú videoszerkesztő mobilra

A videószerkesztéshez azonban csak 10 GB-os felhőalapú tárolót kapunk, valamint az ingyenes verzió vízjelet helyez a videókra. Tehát, ha egynél több videót tervezünk létrehozni, akkor érdemes frissíteni.

A WeVideo mobilos videoszerkesztő prémium változata fantasztikusan fejlett funkciókat kínál. Ezek közé tartozik a zenei könyvtár, amely kereskedelmi engedéllyel rendelkező zenéket tartalmaz, valamint a videó megosztásának képességét a 4K Ultra HD felbontásban.

 • Előnyök: Fantasztikus prémium szolgáltatások és funkcionalitás.
 • Hátrányok: Az ingyenes verzió inkább egy ingyenes próbaverzióhoz hasonlít, mint egy tényleges ingyenes verzióhoz.
 • Legjobb: Olyan vállalkozások számára, amelyek közösségi videóikat maagsabb szintre szeretnék emelni.

 


#6: PicPlayPost

A PicPlayPost egy egyszerű iOS és Android videoszerkesztő mobilra, amely lehetővé teszi videó kollázsok létrehozását.

A PicPlayPost egy egyszerű iOS és Android videoszerkesztő mobilra

Például a Melissa Made fitneszprofil videó kollázsokat készít az edzésmozgások megtanításához Instagram követői számára. Az egyik videóban bemutatja a lépést, a másikban pedig leírja.

A fantasztikus szolgáltatás eléréséhez frissíteni kell az alkalmazást prémium verzióra, amely havi díjat számít fel. Az alkalmazás lehetővé teszi a klipek vágását, a saját zene hozzáadását, valamint a kollázskeret színének, alakjának és méretének szerkesztését.

 • Előnyök: Videokollázs funkció.
 • Hátrányok: Frissíteni kell a legjobb szolgáltatások eléréséhez. Nagyon alapvető videószerkesztés.
 • Legjobban: Influencereknek, akik kollázsokon keresztül osztanak meg videókat.

 


#7: Horizon videoszerkesztő mobilra

Mozgás pillanata közben nehéz vízszintesen megragadni az akciót. A Horizon egy egyszerű videoszerkesztő mobilra, amely megoldja ezt a problémát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy vízszintes videókat rögzítsenek, függetlenül a telefon helyzetétől.

A Horizon egy egyszerű videoszerkesztő mobilra

Az alkalmazásban készített összes felvételt vízszintesen rögzíti az app – függetlenül attól, hogy a telefon miként van megdöntve. Érdemes megnézni a videót a Horizon webhelyén ennek működéséről.

Ha mindig mozog, és szeretne nagyszerű felvételeket készíteni útközben, akkor készítse el videóit a Horizon alkalmazáson keresztül, hogy “szintben” maradjon.

 • Előnyök: Nagyon egyszerű a használat. A felvételeket vízszintesen tartja.
 • Hátrányok: Az Android verziója nem olyan fejlett, mint az iOS verzió. Igénytől függően szükség lehet néhány alkalmazáson belüli vásárlásra.
 • Legjobb: Mindig vízszintesen rögzíti a filmet.

 


#8: Video Shop

A Video Shop egy nagyszerú iOS és android mobil videoszerkesztő alkalmazás amatőrök és profik számára egyaránt.

Könnyen kivághatjuk a másodperceket, lelassíthatjuk a felvételeket, vagy több klipet egyesíthetünk egybe az alkalmazásban. Mivel az Android és iOS operációs rendszeren is könnyen használható mobil video szerkesztő, kiválóan alkalmas gyors szerkesztésre, szűrők, hanghatások és még sok más hozzáadására.

A Video Shop egy nagyszerú iOS és android mobil videoszerkesztő

Egyéb funkciói közé tartozik a szöveg hozzáadása, a hangfelvétel csatolása a videóhoz, a szűrők javítása és az animált átmenetek. Mindezen funkciókkal nincs szükségünk másik videószerkesztő alkalmazásra vállalkozásunk reklámozásához.

 • Előnyök: Több klipet kombinálhatunk egybe.
 • Hátrányok: Egyszerre csak egy hangfelvételt engedélyez.
 • Legjobb: szórakoztató YouTube-videókhoz.

 


#9: VivaVideo videoszerkesztő mobilra

A VivaVideo egy nagyon népszerű videoszerkesztő mobilra, amely különösen jól működik a szociális média rövid klipjeivel. A forgatókönyv szerkesztési stílusának használatával a klipek betölthetők, szerkeszthetők, megvághatók és összevonhatók.

A VivaVideo egy nagyon népszerű videoszerkesztő mobilra

Több mint 200 videószűrőjével, szövegbevitellel és gyors / lassú mozgás-támogatásával nem csoda, hogy a VivaVideo-t az Android bloggerek 2019-ben a „Legjobb ingyenes videószerkesztő alkalmazásoknak” szavazták meg.

 • Előnyök: Több mint 200 videószűrő.
 • Hátrányok: vízjel az ingyenes verzióval.
 • Legjobb: Professzionális megjelenésű videofilmek létrehozása néhány érintéssel.

 


#10: VideoShow

A VideoShow a legjobb iOS és android mobil video szerkesztő, amellyel videókat vagy diavetítéseket készíthet fényképek, képek, zenék, hangok és egyebek segítségével.

A VideoShow a legjobb iOS és android mobil video szerkesztő

A beépített effektusokkal, GIF-ekkel, matricákkal, szűrőkkel, átmenetekkel, hanghatásokkal és az élő szinkronizálással még soha nem volt ilyen egyszerű a saját vblog vagy termékvideó létrehozása.

 • Előnyök: Szuperkönnyen használható minden kezdő számára.
 • Hátrányok: vízjel az ingyenes verzióval.
 • Legjobb: Gyors és egyszerű videók, képekkel együtt.

 


#11: Splice App

A Slice App alkalmazás az egyik legnépszerűbb ingyenes videószerkesztő alkalmazás, amely elérhető iPhone és iPad felhasználók számára. A GoPro készítőinek hála az alkalmazás intuitív felületének köszönhetően használata egyszerűen megtanulható.

A Slice App alkalmazás az egyik legnépszerűbb ingyenes videószerkesztő alkalmazás

Ahogy a neve is sugallja, különféle videoklipeket néhány egyszerű érintéssel össze lehet vágmi, hogy meggyőző végeredményt hozzon létre. Az alkalmazás lehetővé teszi a videó klipek megvágását, szerkesztését, valamint az átmenetek testreszabását.

A Splice alkalmazás tartalmaz még egy nagy beépített zenei könyvtárat is, így azonnali professzionális lendületet adhat videóinkak.

 • Előnyök: Egyszerű és nagyon könnyen használható.
 • Hátrányok: Csak iOS-re érhető el.
 • Legjobb: Több klip gyors szerkesztése.

 


#12: iMovie

Az iMovie a listán az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás.

Az iMovie ingyenes?

Igen, 100% -ban ingyenes! Sajnos, mint az összes Apple szoftver, ez az alkalmazás csak az Apple felhasználók számára érhető el. A videószerkesztő rendkívül egyszerű és intuitív módon használható. A drag and drop felület egyedülállóan fájdalommentes szerkesztést tesz lehetővé.

Az iMovie a listán az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás

Az iMovie rendelkezik minden olyan alapvető funkcióval, amelyre szükség van az iPhone vagy iPad készüléken található videók szerkesztéséhez. Kivághatjuk a klipeket, zenét adhatunk hozzá, hangfelvételt készíthetünk, és szűrőket is hozzáadhatunk. Az alkalmazás támogatja a 4K felbontást.

Ez az app remek kiindulási hely, ha még nem ismeri a videószerkesztést. Ugyanakkor, ha megtanulta az alapokat, elkezdhet alternatív videoszerkesztő alkalmazást keresni, amely további funkciókat tartalmaz.

 • Előnyök: Nagyon könnyű megtanulni.
 • Hátrányok: A tapasztalt szerkesztőknek korlátozott lehet a szolgáltatáskészlete.
 • Legjobb: iPhone és iPad felhasználók számára, akik újak a videoszerkesztőben.

 


#13: LumaFusion videoszerkesztő mobilra

A LumaFusion egy remek video szerkesztő, amelyet bárki használhat, akár újságíró, filmkészítő vagy videó készítő. Professzionális iOS-videószerkesztő és effektező alkalmazás. Az egyik legjobb videószerkesztő app iPhone-hoz.

A LumaFusion egy remek video szerkesztő, amelyet bárki használhat

A MacWorld szerint egyike azon kevés alkalmazásoknak, amelyek eleget tesznek a körülöttük levő hype-nak.

Ennek oka az lehet, hogy tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyeknek köszönhetően könnyen kezelhető. Az alkalmazást a Pinnacle Studio App, egy vezető filmszerkesztő technológia alkotói készítették, így ezek a srácok tudják, mit csinálnak.

 • Előnyök: Rengeteg oktatóprogram
 • Hátrányok: Nem szinkronizálható az eszközök között az iCloudon keresztül.
 • Legjobb: Szakembereknek, akik hatékony iPhone-szerkesztő alkalmazást keresnek.

 


#14: Filmmaker Pro

A Filmmaker Pro lehetővé teszi a felhasználók számára a mögöttes tool-ok elérését a projektekben, így könnyedén kezelhetjük, megoszthatjuk és / vagy exportálhatjuk egyes klipeinket.

Technikai videószerkesztő alkalmazásként, beállíthatjuk a színátmenetet, a fehéregyensúlyt, a telítettséget és a felvételek kontrasztját.

A Filmmaker Pro mobilos videoszerkesztő lehetővé teszi a felhasználók számára

Számos ingyenes szolgáltatás használható, de havi 19,99 vagy 5,99 dollárért minden funkciót kihasználhat az alkalmazásban – ideértve a kézi video módot is a teljes videószerkesztési folyamat irányításához.

 • Előnyök: Korlátlan videoklip, audio műsorszámok, hangátvitel és szöveges átfedések.
 • Hátrányok: Vízjelek az ingyenes verzióban
 • Legjobb: Azok számára, akik kézben akarják tartani az iOS-ban készített filmkészítés folyamatát / A legjobb ingyenes mobil videószerkesztő alkalmazások Instagramhoz

A fent felsorolt összes mobil videószerkesztő alkalmazás remekül működik az Instagram számára. A következő videószerkesztő alkalmazásokat azonban kifejezetten az Instagram szem előtt tartásával fejlesztették ki.

Ezek az alkalmazások lehetővé teszik a gyönyörű videók szerkesztését és gyors feltöltését az Instagram-ba. Ezen alkalmazások egyike sem korlátozódik az Instagram-ra, de remekül támogatják a szociális médiát.

 


#15: Magisto

A Magisto egy díjnyertes AI (mesterséges intelligencia) ingyenes videószerkesztő alkalmazás. Ez az okos alkalmazás lehetővé teszi, hogy csodálatos videókat készítsen mindössze három egyszerű lépésben.

A Magisto egy díjnyertes AI (ingyenes videószerkesztő alkalmazás

Először válasszuk ki a szerkesztési stílust, például „Utazás”, „Divat”, „Ország” vagy „Tiszta”. Másodszor, adjauk hozzá azokat a fényképeket és videofelvételeket, amelyeket szerepeltetni szeretnénk a videóban, majd válasszunk zenét a Magisto beépített könyvtárából. Végül, az AI használatával, ez az intuitív alkalmazás automatikusan szerkeszti és elkészíti a videót!

 

Ráadásul az eredmények nagyon lenyűgözőek. A Magisto sok időt takaríthat meg, és professzionális megjelenésű videót készít. Ez az alkalmazás különösen nagyszerű gyors Instagram-hozzászólásokhoz, és úgy fog kinézni, mintha néhány órát töltötenénk a Story elkészítésével!

Ha tetszik az alkalmazás, frissíthető prémium vagy professzionális csomagokra is, kis havi díj ellenében. Ezek a tervek további funkciókat kínálnak, mint például hosszabb videók és speciális marketing funkciók, például az a képesség, hogy közvetlenül exportáljuk a Facebook hirdetéskezelőjébe.

 • Előnyök: Lenyűgöző automatikus szerkesztési képesség. Fejlett marketing eszközök.
 • Hátrányok: Kevesebb kontroll a sebesség érdekében.
 • Legjobb: Gyors, professzionális megjelenésű videószerkesztés a hustlerek számára.

 


#16: Boomerang

A Boomerang egy Instagram által létrehozott kisalkalmazás ami egyetlen dologra képes: rövid bumeráng videók készítésére.

A Boomerang egy Instagram által létrehozott kisalkalmazás

Mik a bumeráng videók?

Ezek a videók rövid klipek, amelyek előre és hátra fordulnak egy hurokon.

Ez a remek alkalmazás segít szórakoztató kis videók készítésében, amelyekkel a barátainkat mellett a követőket is magunkhoz vonzzuk. Egyszerűen érintsük meg a kört a felvételhez, és Boomerang gyorsan készít 10 fényképet, amit aztán videóvá változtat.

Mivel azt az Instagram készítette, közvetlenül az alkalmazásból közzétehetjük a videót az Instagramba.

 • Előnyök: Nagyon könnyű használni és megosztani a tartalmat. Kreativitást inspirál.
 • Hátrányok: Csak egy feature-e van.
 • Legjobb: rövid, vonzó videoklipek készítéséhez.

iOS: apps.apple.com

Android: play.google.com

 


#17: Hyperlapse videoszerkesztő mobilra

A Hyperlapse egy nagyszerű ingyenes videószerkesztő alkalmazás, amelyet az Instagram készített. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy time-lapse videókat készítsünk.

A legjobb 20 videoszerkesztő mobilra - 2

Azáltal, hogy sok időt tömörítenek egy tényleg rövid videóvá, a Hyperlapse használatával vonzó videókat készíthetünk barátaink és követőink számára. Ráadásul ez az alkalmazás állvány segítsége nélkül készít fantasztikus videót, lenyűgöző stabilizációs technológiájának segítségével.

Ha elkészült a time-lapse videó, megoszthatjuk Instagramon vagy a Facebook-on. Kiválaszthatjuk a time-lapse videó sebességét is 12x-ig. (Tehát egy 60 másodperces videó amelyet 12x-szeres sebességre felgyorsítunk, 5 másodpercesre csökken.)

A time-lapse különösen jól használható, ha az időjárási viszonyokat rögzíti, vagy megmutatja, hogyan készül egy termék.

 • Előnyök: A stabilizációs technológia segítségével nincs szüksége állványra.
 • Hátrányok: Csak iOS-re
 • Legjobb: lenyűgöző time-lapse felvett videók készítéséhez.

 


#18: Anchor Videos

Az Anchor önmagában nem egy videószerkesztő alkalmazás. Ez az app kifejezetten podcast-ok létrehozására és közzétételére lett kifejlesztve, de lehetővé teszi, hogy videoklipeket készítsünk audio-ból, hogy megosszák azokat a közösségi médiában.

Az Anchor önmagában nem egy videószerkesztő alkalmazás

Használhatjuk az alkalmazást a podcast-epizódok rögzítéséhez. Ezután az alkalmazás videókészítési technológiájának segítségével az audio szegmenseket gyorsan átalakíthatjuk gyönyörű, megosztható videókká.

Ezzel az alkalmazással szerkeszthetjük és feltölthetjük a legjobb videotartalmakat olyan podcast platformokra, mint az Apple Podcast vagy a Google Podcast.

 • Előnyök: Audio fájlok megoszthatóvá tétele a közösségi médiában.
 • Hátrányok: Az automatikus szöveg átírásnak korrektúrára van szüksége.
 • Legjobb: Podcast reklámozása a közösségi médiában.

 


#19: Apple Clips

Bár néhány natív Apple alkalmazás hamar elévültté válik, az Apple Clips videoszerkesztő mobilra abszolút briliáns.

Ez az ingyenes videószerkesztő alkalmazás teljesíti az igényeid nagy részét: Stitch klipeket készíthetünk, szerkeszthetjük az idővonalat, feliratokat adhatunk hozzá, stb.

az Apple Clips videoszerkesztő mobilra abszolút briliáns

Az egyik különösen nagyszerű lehetőség a háttér szerkesztésének képessége – például tartalomhoz képregény érzetet adhatunk hozzá. Egy másik fantasztikus szolgáltatás a Live Titles, amely automatikusan hozzáadja azokat a feliratokat, amelyek beszéd közben szinkronban vannak.

 • Előnyök: Gyors és egyszerű használat. Az összes szükséges funkciót lefedi. Live Titles.
 • Hátrányok: csak iOS.
 • Legjobb: iOS felhasználók számára, akik gyors, interaktív, Instagram-barát szerkesztő szoftvert keresnek.

 


#20: FilmoraGo

A FilmoraGo egy ingyenes videószerkesztő alkalmazás, vízjelek vagy fizetős plan-ek nélkül. Az alkalmazás tökéletes az Instagram számára, de a készített videók tökéletesek számos más platform számára is.

A FilmoraGog egy ingyenes videószerkesztő alkalmazás

Az app lehetővé teszi, hogy saját zenéinket felvegyük a beépített könyvtárba. Felvehetünk átmeneteket, átfedési témákat és videoklipeket vághatunk. Ráadásul szöveget és címeket is adhatunk videóinknak.

A Filmora desktop verziótja évi 44,99 dollárba kerül.

 • Előnyök: Nagyszerű az alapvető mobil video szerkesztéshez.
 • Hátrányok: Nem olyan jó, mint az asztali alkalmazás.
 • Legjobb: Szöveg, témák és átfedések hozzáadása a videók testreszabásához.

 


Összefoglalás – A 20 legjobb videoszerkesztő mobilra

Vonzó videotartalom folyamatos közzététele kihívást jelenthet. Egy nagyszerű videószerkesztő alkalmazás használatával a munka sokkal könnyebbé válik. Az igényeidnek megfelelő alkalmazás segítségével útközben is létrehozhatsz és közzétehetsz tartalmat, amelyet a közönséged imádni fog.

Próbálj ki a fentiekből néhány alkalmazást, válaszd ki a legmegfelelőbbet és kezdd el a szerkesztést!

 


KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...