A 10 legjobb videoszerkesztő Android -ra!

A 10 legjobb videoszerkesztő Android -ra

Hogy melyik a legjobb videoszerkesztő Andriod -ra? Mutatjuk a 10 legkiemelkedőbb Android videoszerkesztő! A videószerkesztés az egyik legnehezebb feladat, amelyet egy eszköz végrehajthat. A számítógépeken tisztességes erőforrásra, rengeteg RAM-ra, rengeteg tárhelyre és némi know-how-ra van szükség a működéshez.

A telefonok nem rendelkeznek erőforrással az olyan élmények megismétlésére, mint a Final Cut Pro vagy az Adobe Premiere Pro. Néhány alkalmazással azonban elég jól meg lehet csinálni az alapvető dolgokat.

Itt vannak a legjobb videoszerkesztő alkalmazások Androidra, legalább addig, amíg a Premiere Rush CC az Androidra nem lesz elérhető.

 


#1. ActionDirector Video Editor

Ár: Ingyenes / 3,99 USD

Az ActionDirector az egyik legnépszerűbb videoszerkesztő alkalmazás számítógépen, és Androidon is elérhető. Importálhatsz klipeket, szerkesztheted őket és előállíthatod a videót. Megadhatod például a saját zenédet, megteheted a videó vágását és kivágását, a szöveg hozzáadását, a lassított mozgást és még sok más.

Az ActionDirector az egyik legnépszerűbb videoszerkesztő alkalmazás

Az app támogatja a 4K-os videókat. Ellenőrizned kell azonban, hogy az eszköz támogatja-e azt. Egy okos program segítségével az eszköz kapcsolódik a Google Play Áruházba, hogy megnézhesse, tudod-e. Gyakoran frissítik.

 


#2. Adobe Premiere Rush

Ár: Ingyenes / Havi 53,99 USD-ig

Az Adobe Premiere Rush az egyik a két átlag feletti Adobe video szerkesztők közül. A másik az Adobe Premiere Clip, amely közelebb áll a szokásos mobil video szerkesztőhöz. Mindenesetre az Adobe Premiere Rush az egyik legújabb videoszerkesztő alkalmazás a listán, és nagyon jó.

Az Adobe Premiere Rush az egyik a két átlag feletti Adobe video szerkesztők közül

Sok szükséges funkcióval együtt érkezik, ideértve a több nyomvonalú ütemterveket, a felhő szinkronizálását és néhány fejlett szerkesztő eszközt. Az alkalmazásnak továbbra is szüksége van néhány javított felhasználói felületre és néhány hibajavításra, de rengeteg potenciállal rendelkezik.

Ráadásul az Adobe Creative Cloud előfizetésében szerepel, tehát érdemes ide felvenni, ha már használja ezt a szolgáltatást.

 


#3. FilmoraGo videoszerkesztő Android -ra

Ár: Ingyenes / 7,99 USD

A FilmoraGo egy videoszerkesztő alkalmazás, amelyet a Wondershare készített. Ez az egyik legjobb videoszerkesztő alkalmazás. Könnyen tehetők meg az alapok, mint például a vágás, a renderelés és az ilyesmi.

A FilmoraGo egy videoszerkesztő alkalmazás, amelyet a Wondershare készített

Magában foglalja hogy négyzet alakú videókat (1: 1) készíts Instagramra, és 16: 9 videókat a YouTube-ra. Támogatja továbbá a lassított mozgást, az átmeneteket, a zenét, az átfedéseket és egyebeket.

Vannak alkalmazáson belüli vásárlások, amelyek növelik az eszközkészletet. A legtöbb szolgáltatás azonban ingyenes.

 


#4. Funimate Video Editor

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal

A Funimate az egyik meglepően népszerű, de nem túl erőteljes videoszerkesztő android alkalmazás. Úgy tűnik, hogy ez egy nagyszerű alkalmazás zenei videók, vagy egyszerű videók készítéséhez a készüléken már alapból megtalálható cuccokból.

A Funimate az egyik meglepően népszerű, de nem túl erőteljes videoszerkesztő android alkalmazás

15 videószűrő közül választhatsz, így a készítési folyamat meglehetősen fájdalommentes. Ezt nem valami komoly videoszerkesztő . Sokkal inkább rövid közösségi médiabejegyzésekhez használható, mint a tényleges profi videofelvételre. Ingyenesen letölthető.

 


#5. KineMaster

Ár: Ingyenes / 4,99 USD havonta

A KineMaster az elérhető egyik legerősebb videoszerkesztő android alkalmazás. Több video-, kép- és effektréteget tartalmaz. Ezen felül audioszűrők, chroma gomb (a zöld képernyő rajongói számára), különféle videoeffektusok, átmenetek és még sok más izgalmas funkció gazdagítja.

A KineMaster az elérhető egyik legerősebb videoszerkesztő android alkalmazás

Nem olyan nagy teljesítményű, mint egy teljes asztali szerkesztő, azonban sokkal közelebb van ahhoz, mint a legtöbb többi versenytárs. Ajánljuk tényleges videofelvételhez (legalábbis olyanokhoz amiket YouTube-ra szánunk).

Egy ideig próbaverzióban is ingyenesen használható. Ha azonban mindent ki akarsz használni, akkor havi 4,99 USD előfizetésre lesz szükség.

 


#6. Movie Maker Filmmaker

Ár: Ingyenes

A Movie Maker Filmmaker a jelenleg elérhető legjobb ingyenes videoszerkesztő alkalmazások között szerepel. Kivághatod és rendezheted a videotartalmakat, valamint beállíthatod a fókuszpontokat.

A Movie Maker Filmmaker a jelenleg elérhető legjobb ingyenes videoszerkesztő alkalmazás

Az alkalmazás különféle videoeffektusokkal is büszkélkedhet, és saját egyedi szűrőit is megtervezheted, bár ez a funkcionalitás nem túl nagy teljesítményű. Megtalálható a többi alapfunkció is, mint például a zene. Az alkalmazás jelentős hibajavítások ellenére küzd néhány hibával, ám ez még mindig az egyik jobb videoszerkesztő alkalmazás. A hirdetésekkel teljesen ingyenes.

 


#7. PowerDirector videoszerkesztő Android -ra

Ár: Ingyenes / 5,99 USD

A PowerDirector a listán szereplő egyik legátfogóbb videoszerkesztő alkalmazás. Rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve a gyorsszerkesztő eszközöket, a különféle effektusokat és egyéb eszközöket, és olyan dolgokkal is rendelkezik, mint a kollázskészítő és a lassított mozgás támogatása.

A PowerDirector a listán szereplő egyik legátfogóbb videoszerkesztő alkalmazás

A felület viszonylag egyszerűen használható, és a klasszikus idővonal-szerkesztő módszerét használja. Ismerősnek kell lennie azok számára, akik gyakran szerkesztik a videóikat.

Ingyenesen letölthető és használható, de plusz pénzt ki kell költeni az összes szolgáltatás megszerzéséhez. Ez szuper videoszerkesztő, különösen nagyobb képernyőkhöz, például Chromebookokhoz vagy táblagépekhez.

 


#8. Quik videoszerkesztő Android -ra

Ár: Ingyenes

A Quik a videoszerkesztő alkalmazások újabb generációjából származik. Jó választás lehet, ha valami egyszerűre van szükséged. Akár 50 fényképet és videoklipet adhatsz hozzá az alkalmazáshoz. Az alkalmazás ezután elemzi őket, és kiköp belőlük egy rövid videót.

A Quik a videoszerkesztő alkalmazások újabb generációjából származik

A Quik körülbelül két tucat videóstílust tartalmaz, a videó újrarenderelése és testreszabása előtt exportálható. Nem annyira erős, mint az Adobe Premiere Clip vagy a PowerDirector, de nem mindenkinek van szüksége ilyen intenzív alkalmazásokra. Ingyenesen letölthető alkalmazáson belüli vásárlások nélkül.

 


#9. VivaVideo

Ár: Ingyenes / 3,99 USD

A VivaVideo az egyik kivételesen népszerű videoszerkesztő android alkalmazás. A gyakorlatban azonban inkább egy középszerű videó szerkesztő. Különösen jól működik a szociális média rövid klipeinél. Az alkalmazás a szerkesztőségi stílusú szerkesztést használja, azaz betöltöd a klipeket, szükség szerint szerkesztheted és kivághatod őket, majd léphetsz a következő szegmensre.

A VivaVideo az egyik kivételesen népszerű videoszerkesztő android alkalmazás

Több mint 200 videószűrőt és különféle egyéb effektust, szöveges bevitelt, valamint a gyors és lassú mozgás támogatását tartalmazza. A VivaVideo egy ingyenes verzióval rendelkezik, amely vízjelet és határidőt tartalmaz az adott videóhoz. Ezeket a korlátozásokat a pro verzió megvásárlásával eltávolíthatod.

 


#10. VideoShow Video Editor

Ár: Ingyenes / 19,99 USD-ig

A VideoShow Video Editor az egyik legnépszerűbb videoszerkesztő android alkalmazás. Ez egy egyszerű videószerkesztő, lehetővé teszi az alapvető dolgok elvégzését, például a videó kivágását, a klipek rendezését és a zene hozzáadását.

A VideoShow Video Editor az egyik legnépszerűbb videoszerkesztő android alkalmazás

További kiegészítő funkciókat tartalmaz, például a hangulatjelek és a szöveg hozzáfűzését a videókhoz, valamint különféle videóeffektusokat, hogy a dolgok kicsit szórakoztatóbbá váljanak. Nagyon jó olyan dolgokhoz, mint a Facebook, a Twitter vagy az Instagram, de nem elég nagy nagyobb produkciókhoz. Azokhoz érdemes még valami komolyabbat megnézni.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és felhasználható további, az alkalmazáson belüli vásárlásként elérhető további anyagokkal.

 


KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...