A 21 legjobb videoszerkesztő app Android, iPhone és iPad-re

VideoGrade videoszerkesztő app

Az alábbi cikkünkben összeszedtük a 21 legjobb videoszerkesztő app listáját Android, iPhone és iPad készülékekhez.

Tegyük fel hogy egy videós projekten dolgozunk. Megvan az ötlet, megvan az okostelefon, de elárasztottak bennünket a videószerkesztő alkalmazások és nem tudjuk, hol kezdjük. Rengeteg választási lehetőség adott, épp ezért segítünk áttekinteni a legjobbakat…

 

A 21 legjobb videoszerkesztő app:


#1. Quik

A két GoPro videoszerkesztő app közül az első a Quik, magától elemzi a videóit, hogy felismerje a színeket és az arcokat, hogy a felvételeket tökéletesen ábrázolja. Ez az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi az átmenetek és effektusok hozzáadását a fotókönyvtárból, vagy a GoPro Plus-ból származó legfeljebb 200 fotóra és videofájlra.

Quik videoszerkesztő app

Nemcsak fotókat és videoklipeket vághatunk, nagyíthatunk és elforgathatunk, hanem 26 különféle téma közül választhatunk, valamint számos betűtípust, szűrőt és grafikát is hozzáadhatunk. Készíthetünk HD 1080p, vagy 720p videókat mozi, négyzet alakú vagy portré formátumban social media megosztáshoz, és akár hét napig elmenthetjük a projektvázlatokat.

 • Előnyök: Hozzáférés több mint 100 ingyenes dalhoz, a Flashbacks és a QuikStories videókat készít a legfrissebb felvételek alapján, szinkronizálja a felvételeket a hangfelvétel ütemével, AI szerkesztési segítség.
 • Hátrányok: Minimális irányítás, nincs vágási lehetőség.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone, iPad és Androidra is.

 


#2 Adobe Premiere Clip

Amint az Adobe-termékekre jellemző, a Premiere Clip rengeteg ügyes funkcióval rendelkezik. Videót készíthetünk gyorsan, akár automatikus szerkesztési funkcióval, akár fejlettebb, testreszabott szerkesztési funkciókkal, amelyek segítségével mindent megtehetünk, a klipek kivágásától, a zene hangerejének  szabályozásáig.

Premiere Clip videoszerkesztő app

Szinkronizálhatjuk a videót a kiválasztott zenei műsorral és hozzáadhatjuk az összes szokásos effektet, például a címeket és az átmeneteket. A Premier Clip tökéletesen integrálódik más Adobe termékekkel – mint például a Premier Pro, a Lightroom és a Capture CC -, míg a CreativeSync felhőszoftver automatikusan frissíti a projektet az összes eszközén.

 • Előnyök: Jó alapvető szolgáltatások, Adobe integráció és támogatás.
 • Hátrányok: Hiányzik a vertikális.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone, iPad és Androidra.

 


#3 iMovie

Ez az app az oka, hogy az Apple ingyenes alkalmazásai ezt a listát is megfűszerezik, hiszen nagyszerű alkalmazásokat hoznak létre, amelyek tele vannak eredeti funkciókkal.

iMovie videoszerkesztő app

A mindenütt jelen lévő iMovie alkalmazásuk mindent tud, amelyet a videószerkesztőnek tudnia kell. Lecsökkenti a klipeket, méretre vágja le őket és beépített zenét, effektusokat, animált címeket ad hozzá.

A legjobb extrák közé tartozik a split-screen effektus, 10 szűrő, zöld képernyő effektusok és hogy hollywoodi stílusú előzeteseket készíthess. Mivel Apple szabadon válthat az eszközök között, pl az AirDrop és az iCloud Drive használatával elkészíthetjük a végső vágást.

 • Előnyök: Intuitív és könnyen kezelhető, több eszközből álló funkcionalitás, videókat menthetünk 4K, vagy 1080p60 formátumban.
 • Hátrányok: Csak Apple készülékeken érhető el.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone, iPad és asztali számítógépeken.

 


#4 WeVideo

A WeVideo egyszerűsített felületének köszönhetően nem kell Tarantino-nak lenni, hogy akár 4K-s filmeket készíthessünk. A WeVideo a kreatív elemek, mint például a szöveg, az átvitel és a mozgáshatások teljes ellenőrzését a kezedbe helyezte.

WeVideo videoszerkesztő app

Hagyhatjuk, hogy a fantáziánk elinduljon az alapvető zöld képernyő speciális effektusok irányába is. A felhőalapú tárolás lehetővé teszi a projekt elindítását az egyik eszközön, majd a másikon történő videó felvételt.

Ráadásul, ha fizetősre váltunk, hozzáférhetünk egy hatalmas licencköteles és jogdíjmentes videoklip, kép és zeneszám könyvtárhoz, hogy extra tartalmat adjunk a videónkhoz.

 • Előnyök: Könnyen kezelhető felület, több eszköz, felhőalapú tárolás.
 • Hátrányok: Az ingyenes verzió vízjelet tartalmaz, és korlátozott funkcionalitással rendelkezik.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal (a frissítési tervek havi 4,99 USD-tól kezdődnek).
 • Elérhető: iPhone, iPad, Android és Windows rendszeren.

 


#5 Clips videoszerkesztő app

Könnyű lenne kihagyni az előre telepített alkalmazásokat, mint például az Apple saját Clips appja, de ez a videoszerkesztő app rengeteg hatékony funkcióval rendelkezik.

Clips videoszerkesztő app

Felvehetünk animált hangulatjeleket és háttereket is, hogy felélénkítsük a klipet, a zeneszámok intelligensen szinkronizálódjanak a videó hosszával. Ezenkívül a szelfi jelenetek válogatott 360 fokos hátteret kínálnak a lejátszáshoz, a Clips pedig felismeri a videódban a szereplőket, és felajánlja számunkra a megosztási lehetőségeket!

 • Előnyök: Könnyen kezelhető, eredeti funkciók, az Apple támogatásával.
 • Hátrányok: Kizárólag iOS-eszközökön (nyilvánvalóan!) Nagy mennyiségű videóval már bajlódik.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone és iPad készülékekhez.

 


#6 Splice

A nevének köszönhetően a GoPro mobil videoszerkesztő app, a Splice, asztali szerkesztési teljesítményt nyújt iPhone vagy iPad készülékeden. Rendes szerkesztőeszközökkel büszkélkedhet – beleértve a vágást, a kivágást, az effektusokat, a címeket, a sebességszabályozást, az animációt, az átmeneteket és a zenét – ez a jól bevált videószerkesztő kultikusan követi a lelkes Splicereket.

Splice videoszerkesztő app

A Splice egyik legnagyobb erőssége a zenei kínálat. Széles körű ingyenes zenei és hanghatásokkal rendelkezik, amelyek a videofelvételre rétegezhetők, és akár szinkronizálják a videót a hangsáv ritmusával.

 • Előnyök: A GoPro által kifejlesztett, díjnyertes app.
 • Hátrányok: Csak iOS-eszközökön érhető el.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone és iPad készülékekhez.

 


#7 Cameo

A videomegosztó óriás, a Vimeo a Cameo mobil videoszerkesztő alkalmazással helyezték mérlegre magukat. Nem szabad összetéveszteni egy másik azonos nevű alkalmazással.

Cameo videoszerkesztő app

A Cameo Video Editor and Movie Maker app segítségével HD-videókat készíthetünk menet közben. Nem csak a klipeket vághatunk le, gyorsan beállíthatjuk a hangot és effekteket, hanem hozzáadhatunk témákat, címeket és egy hangzást is, amelyet kiválaszthatunk egy olyan fenséges zenekatalógusból, amely több mint 12 zenei műfajt foglal magában.

Természetesen, miután elkészítettük a remekművet, rendkívül könnyű megosztani videót a Vimeo-n.

 • Előnyök: Könnyen kezelhető, széles szűrőtartomány.
 • Hátrányok: Cameo zenekatalógusára korlátozódik, amelyet frissíteni kell.
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone-ra.

 


#8 KineMaster

Bár a KineMaster videoszerkesztő app szakemberek számára készült, de mindenki számára könnyen használható. Igaz, hogy ez az alkalmazás minden bizonnyal a szerkesztés komolyabb oldala felé hajlik. Ezt bizonyítja a képkockánkénti, granulált szerkesztés, az azonnali előzetes megjelenítés előzetes előkészítése és akár négy audio műsorszám és korlátlan audio klipek támogatása.

kinemaster videoszerkesztő app

A KineMaster akár két video réteget is lehetővé tesz, amelyek animálhatók előre beállított effektusok, vagy keyfraim animációk, chroma key kompozitálás, pontos színbeállítás és sebességszabályozás 0,25x-től 1,5x-ig, hangmagasság-torzítás nélkül.

 • Előnyök: Rengeteg funkció, többrétegű video- és több műsorszámú hangot támogat.
 • Hátrányok: Vízjelek a korlátozott ingyenes verzió esetén, a felhasználók beszámoltak a chroma key kompozícióval és a videók exportálásával kapcsolatos problémákról, a teljes szolgáltatáscsomag előfizetéséhez előfizetésre van szükség.
 • Ár: Ingyenes (a Pro Edition havi 4,99 USD vagy évente 39,99 USD).
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 


#9 PowerDirector videoszerkesztő app

Az egyik a kevés Androidra dedikált videószerkesztő alkalmazások közül. A PowerDirector nagyteljesítményű, több sávú idővonalú videó szerkesztést kínál.

PowerDirector videoszerkesztő app

Rengeteg videoeffektus, FX-szerkesztés intuitív drag and drop vezérlőkkel, chroma key szerkeszthető zöld és kék képernyő háttérrel, lassított szerkesztés (még akkor is, ha eredetileg nem lassítva filmeztük a videót), függőleges videók kifejezetten mobiltelefonokhoz és az összes szokásos átmenet, vágószerszám is elérhető.

Ha elkészült, exportálhatjuk videóinkat 720p formátumban, vagy ha hajlandóak vagyunk vásárolni alkalmazáson belüli frissítést, a Full HD 1080p és 4K formátumban.

 • Előnyök: Függőleges videószerkesztés, könnyen kezelhető, sokféle szolgáltatás.
 • Hátrányok: Csak Androidon és Windowson, 1080p és 4K esetén alkalmazáson belüli vásárlás szükséges, vízjelek a videókon.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: Android és Windows telefonokhoz és táblagépekhez.

 


#10 LumaFusion

A LumaFusion egy komoly videoszerkesztő app mobiltelefonokhoz és táblagépekhez. A mobil újságírók, a filmkészítők és a professzionális videógyártók körében a LumaFusion nagy százalékban jelen van. Lehetővé teszi három videó és három további audió sáv szerkesztését, különféle kiváló vágási eszközökkel és átmenetekkel.

LumaFusion videoszerkesztő app

Több tucat videoeffektus, ötpontos színjavító szerkesztő, réteghatások, élő audio sáv keverő és kifinomult címíró készülék. Ha egy videószerkesztő alkalmazást szeretnénk extrákkal, akkor érdemes megfontolni a LumaFusion-t.

 • Előnyök: Gazdag professzionális szolgáltatások, kiváló ügyfélszolgálat.
 • Hátrányok: Hangszinkronizálási problémák, ár.
 • Ár: 19,99 USD, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone és iPad készülékekhez.

 


#11 VideoGrade videoszerkesztő app

Ha szeretjük a fényképeket szűrni és újrafesteni útközben, és mindig is szerettük volna ugyanezt csinálni videókkal is, akkor a VideoGrade jó választás lehet.

VideoGrade videoszerkesztő app

Függetlenül attól, hogy rosszul megvilágított videót szeretnénk újra színezni, vagy egyszerűen csak egy kis fekete-fehér noir-t szeretnénk hozzáadni, ez egy a kevés elérhető videoszerkesztő app közül, amely ezeket a feladatokat könnyedén kezeli.

Valóban teljes mértékben átveheti a szűrők irányítását a színes csatornák interaktív hisztogramjaival és a megosztott képernyő áttekintési mód lehetővé teszi a szerkesztett kivágás összehasonlítását az eredetivel.

 • Előnyök: Könnyen használható felület.
 • Hátrányok: iOS 12 vagy újabb szükséges.
 • Ár: 5,99 USD.

 


#12 Pinnacle Studio

A Pinnacle Studio lehetővé teszi videó, hang és fényképek szerkesztését útközben. Egyszerűen rendezhetjük klipjeinket, végezzünk pontos szerkesztést az idővonalban, majd adjunk hozzá kiváló minőségű átmeneteket, effektusokat és hangzást.

Pinnacle Studio videoszerkesztő app

A Pinnacle Studio segítségével kiváló minőségű videofilmet készíthetünk 720p-tól égészen 4K-ig, exportálhatjuk a projektet a Pinnacle Studio for Windows rendszerbe, hogy tovább szerkeszthessük az asztali verzió fejlett eszközeivel. Az intuitív kezelőfelülettel és a „how to” videókkal gyorsan elsajátíthatjuk a kezelést.

 • Előnyök: Könnyű navigáció és intuitív mozdulatok, sokféle funkció.
 • Hátrányok: Néha lassú a videók exportálásakor.
 • Ár: 2,99 USD.
 • Elérhető: iPhone, iPad és asztali számítógépeken.

 


#13 PicPlayPost

A PicPlayPost segítségével 365 médiadarabot adhatunk hozzá a 30 perces filmek készítéséhez, amelyeket megoszthatunk akár 1080p minőségben.

PicPlayPost videoszerkesztő app

A Mixcord fejlesztői megadják, amit a mobil tartalomszolgáltatók igényelnek, széles körű testreszabási lehetőségeket kínálva – beleértve az egyedi vízjeleket és a logókat -, valamint a 9:16 méretarányt az Instagram Stories számára.

 • Előnyök: MP4 audio kompatibilitás, nagymértékben testreszabható, teljesen mobiltelefonra tervezték.
 • Hátrányok: Az átmenetek lehetnek simább, korlátozott zene és betűtípusok.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone, iPad, Android és Windows rendszeren.

 


#14 VivaVideo

A VivaVideo egyike azoknak a nélkülözhetetlen, szórakoztató videószerkesztő alkalmazásoknak, amelyek lehetővé teszik a videó összekapcsolását a telefon néhány érintésével.

VivaVideo videoszerkesztő app

Ez az ingyenes alkalmazás száz speciális effektust, matricát, szűrőt, animált klipet és feliratot tartalmaz, amelyek segítségével a videoklipeket megosztható tartalommá alakíthatjuk. A VivaVideo lassú / gyors mozgásvezérléssel, kilenc egyedi objektív-opcióval, háttérzene könyvtárával és számos kollázssablonnal rendelkezik.

Sőt, megoszthatjuk videóinkat a VivaVideo, több mint 200 milliós felhasználói hálózatán is.

 • Előnyök: Beépített lassított szerkesztő, aktív felhasználói bázis, rengeteg szórakoztató szolgáltatás.
 • Hátrányok: A hirdetések és az alkalmazáson belüli vásárlások bosszantóvá válhatnak.
 • Ár: Ingyenes, hirdetésekkel és alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 


#15 Videoshop

A Videoshop egy kifejezetten amatőröknek szánt videoszerkesztő app, amely meglepően sok funkciót kínál. A klipeken elvégezhetjük szokásos vágást, hozzáadhatunk szöveget, átmeneteket és hanghatásokat, és integrálhatjuk a dallamainkat a saját zenei könyvtárunkból.

Videoshop videoszerkesztő app

Ezenkívül van néhány érdekes kiegészítés. A Videoshop például lehetővé teszi a videó lejátszásának megkönnyítését. Felgyorsíthatjuk, lelassíthatjuk, stop-animációkat készíthetünk, és fordítva is lejátszhatjuk.

A felvételeket átméretezhetjük a videokereten belül is és befedhetjük az Insta inspirálta szűrőkkel.

 • Előnyök: Nagyszerű animáció, innovatív szolgáltatások, könnyen kezelhető.
 • Hátrányok: Előfizetés szükséges a szolgáltatások teljes eléréséhez.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal (előfizetési frissítések 3,99 USD-tól).
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 


#16 Magisto videoszerkesztő app

Az egy kattintásos közösségi megosztást figyelembe véve tervezték a Magisto videó készítőjét, mesterséges intelligencia (AI) segítségével, hogy pontosan megtudja határozni a felvétel legjobb részeit.

A Magisto rengeteg videószerkesztő technikát alkalmaz – például stabilizálást, arcfelismerést, szűrőket és effektusokat, valamint automatikus vágást -, amelyekkel szemet gyönyörködtető videókat készíthetünk.

Magisto videoszerkesztő app

A prémium és a professzionális előfizetések lehetővé teszik hosszabb filmek fejlesztését és a szerkesztési stílusok szélesebb skálájának elérését. Vagy adjunk hozzá saját hangot, választhatunk egy háttérzenét a Magisto kereskedelemben engedélyezett könyvtárából.

 • Előnyök: AI-alapú szerkesztés, 90 millió felhasználó.
 • Hátrányok: A felhasználók magas szintű alkalmazáson belüli hirdetéseket és az előfizetésük lemondásának nehézségeit jelentették.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 


#17 Funimate

A Funimate-el szórakoztató videókat tudunk készíteni, amiket megoszthatunk a közösségi média csatornáin.

A telefon képernyőjének néhány érintésével hozzáadhatunk mindenféle FX virágot a felvételéhez, mint például a szív és a csillogás, valamint hanghatásokat.

Funimate videoszerkesztő app

 • Előnyök: Könnyen megtanulható, egyszerű használat
 • Hátrányok: Korlátozott funkcionalitás, sok szűrőhöz szükséges előfizetés.
 • Ár: Ingyenes, elérhetők alkalmazáson belüli vásárlások (a Heti pro előfizetés 2,99 USD-tól kezdődik).
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 


#18 ALIVE Movie Maker

Az ALIVE Movie Maker egyike azoknak a videószerkesztő alkalmazásoknak, amelyek közvetlenül a fiatalabb közösség felé fordulnak. Legfeljebb 30 másodperc hosszú videók készítésére tervezték, ez az alkalmazás szűrők, animációk, testreszabott szöveg, matricák és zenehatások átfogó választékát kínálja.

ALIVE Movie Maker videoszerkesztő app

Ha valami fejlettebbet szeretnénk szerkeszteni, mint egy vagány kis klipet a közösségi platformokon, akkor nem ez az alkalmazás való nekünk.

 • Előnyök: Könnyen használható, felhőalapú tárolás.
 • Hátrányok: Vízjelek az ingyenes verzióban, korlátozza a nagyon rövid videókat
 • Ár: Ingyenes
 • Elérhető: iPhone és Android számára.

 


#19 Vizmato videoszerkesztő app

Vizmato az Instagrammereket célozza meg. A szokásos vágó és szerkesztőeszközökön kívül ez az alkalmazás több mint 20 témával büszkélkedhet, 40 vizuális effektus, valamint a Viztunes könyvtár több mint 140 kurátora és jogdíjmentes háttereként. Vagy beírhatjuk a zeneszámokat a saját könyvtárunkból, és kiválaszthatjuk, honnan kezdődjön.

Vizmato videoszerkesztő app

Használjuk egyéni szöveggel, matricákkal és hangmodulátorral! Ezzel sokoldalú HD-videókat filmezhetünk szűrőkkel, témákkal és effektekkel a felvétel közben.

 • Előnyök: Teljes funkciókkal teli, könnyen használható, egyetlen érintéssel tudunk exportálni
 • Hátrányok: A témákat meg kell vásárolni, és csak egy hónapig elérhetőek.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások.
 • Elérhető: iPhone és iPad készülékekhez.

 


#20 FilmoraGo

A FilmoraGo széles körű szerkesztési eszközöket kínál, amikhez már hozzászoktunk az asztali számítógépeken, ideértve a fordított lejátszást, a klasszikus átmeneteket, a vágást, a lassú vagy gyors mozgás szerkesztést, forgatást, átfordítást, hangátadásokat, hangkeverést, képbe -kép (PIP) és színes hangolás.

FilmoraGo videoszerkesztő app

A FilmoraGo legfontosabb USP-je a sablon témák sorozata, amelyeket arra terveztek, hogy az előállított videókat stilizált filmekké alakítsák. A testreszabás ezzel sem ér véget, mert a FilmoraGo lehetővé teszi a zenék hozzáadását az engedéllyel rendelkező könyvtárukból és a nagymértékben testreszabható címeket.

 • Előnyök: Egyszerű és gyorsan megtanulható
 • Hátrányok: Nem olyan intuitív, mint más szerkesztő alkalmazások, nem alkalmas az összetett
  szerkesztésre.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone és Android számára.

 


#21 VideoShow videoszerkesztő app

A VideoShow egy mobil videoszerkesztő app kezdőknek, amely széles skálájú eszközöket kínál, beleértve szöveges átfedéseket, vizuális effektusokat, GIF-eket, matricákat, több zenét, fotószűrőket, átmeneteket, hanghatásokat és élő másolatot.

VideoShow videoszerkesztő app

A filmkészítési élmény fokozása érdekében a VideoShow több mint 50 videotémát, több mint 30 testreszabható szűrőt és több száz ingyenes, licencelt zeneszámot tartalmazó könyvtárat kombinált. Ez a mobil szerkesztési alkalmazás videó tömörítést, könnyű megosztást és négyzet alakú, vagy nem vágási témákat kínál kifejezetten az Instagram számára.

 • Előnyök: Könnyen kezelhető, HD kivitel
 • Hátrányok: Vízjelek az ingyenes verzióban, a hirdetések bosszantóak lehetnek.
 • Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.
 • Elérhető: iPhone, iPad és Android számára.

 

KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...