Videószerkesztő telefonra – TOP 9-es lista

imovie videószerkesztő telefonra

Az alábbiakban utána járunk annak melyik a legjobb videószerkesztő telefonra, amelyek elvégzik a munkát: amatőrök és szakemberek számára.A legjobb videószerkesztő telefonra lehetővé teszi az intelligens eszköz tulajdonosai számára, hogy klipeiket filmes remekművekké alakítsanak át. A megfelelő alkalmazás a videót fényes és professzionális megjelenésű klipekké változtatja, amelyeket bárhonnan tovább lehet fejleszteni.


#1. Adobe Premiere Rush (iOS, Android)

A legjobb videószerkesztő telefonra,  rövid videók készítéséhez.

Pozitívum:

 • Cross-platform
 • Ingyenes

Negatívum:

 • Alkalmi, nem profi szoftverLegyünk őszinték: az első találkozáskor az Adobe professzionális videószerkesztő szoftvere, például a Premiere Pro, az After Effects és az Audition, kissé félelmetes lehet.

Adobe Premiere Rush videószerkesztő telefonra

Bármennyire hatékonyak is ezek az eszközök, határozottan bonyolultak, és a kezdők, akik gyors videót akarnak alkotni a YouTube, a Snapchat vagy az Instagram Stories számára, gyakran valami könnyebben és gyorsabban feldolgozhatót keresnek. Az Adobe elindította a Premiere Rush alkalmazást, amelyet kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akik videofájlokat szeretnének gyorsan feldolgozni, és azokat közösségi hálózatba feltölteni.

Ingyenesen elérhető videószerkesztő telefonra, iOS, Android és asztali számítógépeken. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen. Ez nyilvánvalóvá válik abban a pillanatban, amikor megnyitjuk, és láttunk egy egyszerűsített felületet, amelyen nagy ikonok és panelek találhatók, és ez különösen könnyűvé teszi az érintőképernyő használatát.Amikor elkezdjük használni, a tipikus feladatok, mint például a videók hozzáfűzése az idővonalhoz húzás segítségével, vagy a háttérzene keverése, egyszerűek és minimális kattintások számával járnak.

Az alkalmazás négy video- és három audio sávot kínál szerkesztésre. Ahogy vártuk, exportálási lehetőségei minden olyan közösségi médiaplatformra optimalizálódtak, amelyről hallottunk, beleértve a Snapchat, az Instagram, a Facebook, a Twitter és a Vimeo szolgáltatásokat. Alternatív megoldásként exportálhatjuk a videót a helyi gépen, vagy elmenthetjük a felhőbe, hogy minden eszközön hozzáférhessünk.

Összességében ez az eszköz egyáltalán nem olyan nagy teljesítményű, mint a Premiere Pro, és nem nagyon tudunk vele filmet készíteni. De ha csak viszonylag rövid és egyszerű online videókat készítünk, akkor mindent megtalálunk, amire szükségünk van.

Adobe Premiere Rush
#2. GoPro Quik videószerkesztő telefonra

Szerkessz és élvezd GoPro-s fényképeidet és videóidat

GoPro Quik videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Választhatunk a 20+ témák közül
 • Szinkronizálja a dalokat a felvételekhez

Negatívum:

 • Minimális irányítás
 • A sablonok nem szerkeszthetőkHa rendelkezünk GoPro-val, akkor a Quik videószerkesztő alkalmazás a legjobb számunkra. A Quik megkönnyíti a felvételek automatikus importálását és néhány kattintással a zenével szinkronizált videók létrehozását. Felvehetünk fényképeket és időkorlát-sorozatokat videóira, és mérőeszközökkel és grafikonokkal lenyűgözhetjük barátainkat.

Készítsünk videoklipeket, amelyeket megoszthatunk a YouTube-on és a Facebookon, és keressünk keretenként, hogy megtaláljuk az ideális, kiváló minőségű képet ami miatt mindenki látni akarja a klipjeinket.

Ha feliratkozunk a GoPro Plus szolgáltatásra, számos különféle zenei felvételhez hozzáférhetünk, és fényképeinket és videóinkat automatikusan feltölthetjük a felhőbe, így bárhol szerkeszthetjük.

GoPro Quik


#3. LumaFusion (iOS)

Talán a legprofesszionálisabb videószerkesztő alkalmazás iOS-re

lumafusion videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Nagyteljesítményű szolgáltatások
 • Egyszerű felület

Negatívum:

 • Nem ingyenes
 • Nincs iCloud szinkronizálásHa profi szintű szerkesztést keresünk iPhone-on vagy iPad-enn, akkor a LumaFusion őszintén szólva az egyetlen ami megfelel.
A mobil újságírók, filmkészítők és videógyártók számára a legfontosabb, hogy mozgóképfelvételeket készíthessenek útközben. Hat video / audio sávot kínál képekhez, videókhoz, címekhez és grafikához, valamint további hat audio sávot az elbeszéléshez, a zenéhez és a hanghatásokhoz egy olyan felület, amely ismerős lesz a Final Cut Pro felhasználók számára.

Hihetetlenül funkciókban gazdag, natív támogatást kínál a 4K UHD-hez, beillesztési / felülírási képességeket, kulcskereteket, színkorrekciót, teljes PAL támogatást 25fps-en exportáláskor, teljes funkcionalitású audiokeverő; veszteségmentes export, vertikális videó támogatása, fejlett címkészítő eszközök és így tovább.Vegyük figyelembe, hogy ez még nem szinkronizálódik az eszközök között, így nem kezdhetjük el a szerkesztést az iPhone készüléken, majd például folytathatjuk az iPad készüléken.

LumaFusion


#4. KineMaster Pro (Android)

A legprofesszionálisabb videószerkesztő alkalmazás az Android számára.

KineMaster Pro videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Funkciókban gazdag
 • Több sávú szekesztés

Negatívum:

 • Az ingyenes verzió vízjeleket ad a szerkesztett fájlokhozA KineMaster egy remek, profi szintű videószerkesztő alkalmazás az Android számára. Több video réteg (a támogatott Android készülékeken), képek és szöveg, valamint a több sávú audió támogatásával lehetővé teszi a videoklipek és a rétegek pontos vágását keretenkénti részletességnél, míg az audio lippek időzítése az alkeret pontosságával van beállítva.

A KineMaster azonnali szerkesztési előnézeteket, pontos kötet-boríték-vezérlést, színes LUT-szűrőket, sebességszabályzókat, kroma gomb-összeállítást és 3D-s átmeneteket kínál. Ingyenesen letölthető, de vegyük figyelembe, hogy ezzel hozzáadjuk a vízjeleket a videókhoz, amelyek eltávolításához előfizetést kell kötni.

KineMaster Pro
#5. iMovie videószerkesztő telefonra (iOS)

A legjobb ingyenes videószerkesztő app az iOS számára.

imovie videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Ingyenes
 • Könnyű használat

Negatívum:

 • Nem túl funkciógazdag
 • Nem nagy teljesítményűAz iMovie az Apple saját videószerkesztő alkalmazása, és egy ideje ingyenes Apple új eszközökkel szállítja. Nem olyan nagy teljesítményű, mint a Luma Fusion, de ez a pozitív oldalról azt jelenti, hogy tiszta, intuitív felületet kínál, amely megkönnyíti a felvételek szerkesztését, valamint a címek, zene, hangos átadások és fényképek hozzáadását.

Az első, 2010-ben elindított alkalmazás legújabb verziója támogatja a 4K alkalmazást iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air 2, iPad Pro és újabb eszközökön. Videókat menthetünk az iCloud meghajtóra, pattinthatjuk őket az Apple TV-re az AirPlay-n keresztül, és mindent szépen integrál az Apple Photos-al, Mail-al és az Messages-el.Bár nem feltétlenül javasolnánk az iMovie alkalmazást a professzionális videószerkesztéshez, a barátságos és egyértelmű felület mindent tartalmaz, amire szükség van egy rövid, jó megjelenésű videó elindításához.

iMovie


#6. FilmoraGo (Android)

A legjobb ingyenes videószerkesztő app az Android számára.

FilmoraGo videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Ingyenes
 • Nincs vízjel

Negatívum:

 • Nincs több sávú szerkesztés
 • Nincs 4K támogatásHa egy Android-felhasználó keres egy egyszerű és praktikus módszert az online videók szerkesztésére, amelyek nem tartalmaznak meredek tanulási görbét, akkor a Filmarago-t érdemes megnézni. Nagyon egyszerűen használható és a lenyűgöző témájú szűrők és effektusoknak köszönhetően nagyon profinak tűnnek majd videóink.

Az asztali testvérrel ellentétben ingyenesen letölthető, és se vízjelet nem bélyegez, sem időkorlátot nem hoz a klipünkre, tehát érdemes kipróbálni. Igaz, hogy vannak alkalmazáson belüli vásárlások, például dalok és effektusok, de a videók tökéletesen működnek ezek nélkül is.

FilmoraGo
#7. Apple Clips videószerkesztő telefonra (iOS)

A legjobb videoszerkesztő alkalmazás gyerekeknek és családoknak.

Apple Clips videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Ingyenes
 • Szórakozás a családnak

Negatívum:

 • Nem egy „komoly” alkalmazásAz Apple Clips egy szórakoztató alkalmazás, amely lehetővé teszi video üzenet létrehozását és küldését, vagy videó történetek elbeszélését szűrőkkel, animált szöveggel, zenével, hangulatjelekkel és matricákkal.

Elsődlegesen gyermekeket és családokat céloz meg, és a Csillagok háborújának és a Disney szereplőinek a kedvelőinek ajánljuk. Az app legutóbbi áprilisi frissítése azonban egy kicsit közelebb hozta azt a komoly video-szerkesztő alkalmazásokhoz.

A legújabb funkciók többféle megosztási lehetőséget tartalmaznak (megoszthatjuk videóinkat AirDrop-on vagy e-mailben, elmenthetjül őket a Fájlokba, vagy feltölthetjük felhőalapú tárolási szolgáltatásokba); képesség a dalok létrehozására a GarageBand-ban, és közvetlenül az új vagy meglévő videókhoz történő hozzáadására; illetve egy új videokamera-szűrő, amely a videóinak retro videokamerát eredményez.

Apple Clips
#8. Filmmaker Pro (iOS)

Pro-szintű videószerkesztő alkalmazás néhány egyedi funkcióval.

Filmmaker Pro videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • videó osztályozás
 • Zöld képernyő támogatás

Negatívum:

 • Nincs több sávú szerkesztés
 • A legjobb szolgáltatások nem ingyenesekA Filmmaker Pro egy másik jó választás profi szintű videószerkesztéshez iPhone-on. 30 kiváló szűrővel érkezik, nem számítva a 17 átmenetet és az Audiométer által támogatott hangátvitelt. Videó osztályozást, kiváló zöld képernyő támogatást, közel 200 különféle betűtípust kínál a szöveges átfedésekhez és olyan fejlett eszközöket, mint például a kromakulcs.

Vegyük figyelembe azonban, hogy a listán szereplő sok eszközhöz hasonlóan az alkalmazás ingyenesen letölthető, de nem biztosítja a teljes szolgáltatáskészletet; erre irányítja az alkalmazáson belüli vásárlásokat. Ezenkívül vízjelekkel látja el a videókat, és ha el akarjuk távolítani őket, akkor havi vagy éves előfizetésre lesz szükségünk.

Más szavakkal, tekintsük fizetett, előfizetésen alapuló alkalmazásnak, és kezeljük az ingyenes letöltést alapvetően ingyenes próbaverzióként.

Filmmaker Pro
#9. Power Director (Android)

Szilárd, középszintű videószerkesztő alkalmazás az Android számára

Power Director videószerkesztő telefonra

Pozitívum:

 • Több sávú szerkesztés
 • Zöld képernyő támogatás

Negatívum:

 • Vízjelek az ingyenes verzióban
 • Hirdetések az ingyenes verzióbanAz alkalmazás könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi a jelenetek időrendben történő rendezését és szerkesztését, valamint címek és átmenetek hozzáadását. Van még jó választás a effektusokból, a háttérzene és a hangos áttételek hozzáadásának képességéről, fotó kollázskészítőről és a lassított mozgás támogatásáról.

Az ingyenes verzió hátránya, hogy vízjelekkel egészíti ki a videóit, de az egyszeri 5 dolláros alkalmazáson belüli vásárlás eltávolítja ezeket, valamint lehetővé teszi, hogy 1020 képpontos, nem pedig 720 képpontos méretűt exportáljon.

Power Director
KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

Videoszerkeszto.com

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...