A legjobb videoszerkesztő iPhone ra

videoszerkesztő iphone ra

A videó fokozatosan válik kiemelkedő kommunikációs módszerünkké, és így szükségünk van a gyorsabb és könnyebb videószerkesztésre, ezért most górcső alá vesszük melyik  a legjobb videoszerkesztő iPhone ra.

Mivel már beszéltünk a fotószerkesztő táblagépekről, valamint a legnépszerűbb ingyenes online videószerkesztőkről,

megmutatjuk a 9 legjobb videoszerkesztő iPhone-ra, mely még jobbá teszi a videószerkesztés élményét.

 


#1. Lumafusion videoszerkesztő iPhone ra

Először is, a LumaFusion határozottan szerepel a listán. Mindig is a legnépszerűbb mobil videószerkesztő és effektusok alkalmazásának tartották.

Lumafusion videoszerkesztő iphone ra

A mobil újságírók, a filmkészítők és a professzionális videógyártók használják arra, hogy lenyűgöző videó történeteket mondjanak el. Olyan nagy teljesítményű, hogy rendelkezik a videó és a hang szerkesztéséhez szükséges összes funkcióval. Mi a LumaFusion-t választanánk profi videó szerkesztésre.

 


#2. Inshot

Az Inshot-ban minden meg van amire szükséged lehet a szociális videóhoz

Az Inshot-ban minden meg van amire szükséged lehet a szociális videóhoz

Könnyedén megvághatod és beállíthatod a videót, miközben zenét és szöveget / hangulatjeleket adsz hozzá. Az InShot szerkesztési logikája egyszerű, és így kényelmesen használható A program lehetővé teszi a videó megosztását bármilyen szociális média platformon egy másodperc alatt.

 


#3. Adobe Premiere Rush

Készíts, szerkessz és megoszthatsz online videókat bárhol. Támogasd csatornáidat folyamatosan az Adobe Premiere Rush CC segítségével, ami egy sokoldalú alkalmazás online videók létrehozásához és megosztásához – gyors és egyszerű.

A nagy teljesítményű eszközök lehetővé teszik, hogy gyorsan hozz létre videókat, amelyek professzionális megjelenést és hangzást mutatnak, ahogy csak akarod.

az Adobe Premiere Rush CC segítségével, ami egy sokoldalú alkalmazás online videók létrehozásához

Oszd meg kedvenc közösségi oldalaiddal közvetlenül az alkalmazásból. És működik minden eszközödön – iPhone, iPad és asztali számítógépeken. Használd ingyen, ameddig csak akarod, 3 kivitel korlátozásával – vagy fizess elő a korlátlan megosztásért.

 


#4. Splice

Az egyszerű, mégis erőteljes Splice megkönnyíti a teljesen testreszabott, professzionális megjelenésű videók létrehozását iPhone-on, iPad-en. Képzeld el a mobilkészülékedre optimalizált asztali szerkesztő teljesítményét.

Splice megkönnyíti a teljesen testreszabott, professzionális megjelenésű videók létrehozását iPhone-on

Csak érintsd meg a klipek vágásához, módosítsd az átmeneteket, adj hozzá lassított effektusokat és még sok mást, hogy gyönyörű videókat készíthess, melyeket szeretni fogsz megosztani. Soha nem volt ilyen egyszerű a szerkesztés profi módon.

 


#5. Magisto

A Magisto egy videó készítő és intelligens videó szerkesztő, amely kiváló videókat hoz létre percek alatt, ami tökéletes ahhoz, hogy megoszthasd a közösségi médiában.

A Magisto egy videó készítő és intelligens videó szerkesztő

Ragadd meg a figyelmet azáltal, hogy fényképeidet és video klippejeidet szemet gyönyörködtető videókká alakítja át a Magisto a nagyszerű filmkészítőjével. Webes verzióval is rendelkezik.

 


#6. Videoshop videoszerkesztő iphone ra

A Videoshop egy egyszerű videószerkesztő, ami gyors szerkesztési eszközöket, szűrőket és sok egyéb effektet kínál a videók személyre szabásához.

A Videoshop egy egyszerű videószerkesztő

Ez a szolgáltatás szinte mindent tartalmaz, amire szükséged van a videó szerkesztéséhez, és feliratkozhatsz a korlátlan hozzáférésre az összes szolgáltatáshoz és tartalomhoz, amely a Videoshopban megvásárolhat.

 


#7. Filmmaker Pro Video Editor

A Filmmaker Pro egy hatékony, ingyenes videószerkesztő alkalmazás.

A Filmmaker Pro egy hatékony, ingyenes videószerkesztő alkalmazás.

Az egyszerű műveletek segítségével tiszta videókat kaphatsz, és létrehozhatsz egy klassz filmet az átalakítás, szűrés, audio sávok, elbeszélés, szöveges átfedés és még sok más hozzáadásával.

 


#8. Quick videoszerkesztő iphone ra

A Quik a GoPro által fejlesztett szerkesztő alkalmazás, azonban saját videoklipjeidre is felhasználhatod, akkor is, ha nem használsz GoPro-t.

A Quik a GoPro által fejlesztett szerkesztő alkalmazás, azonban saját videoklipjeidre is felhasználhatod, akkor is, ha nem használsz GoPro-t.

Válaszd ki a kedvenc fényképeidet és videoklipjeidet, majd bízd a Quick-re a többit. Másodpercek alatt kiválasztja a legjobb pillanatokat, gyönyörű átmeneteket és effektusokat ad hozzá, és mindent szinkronizál a zene üteméhez. Testre szabhatod a történetedet szövegesen, zenével, és könnyedén megoszthatod a barátaiddal

A szerkesztés soha nem volt ilyen gyors és szórakoztató.

 


#9. VivaVideo ingyenes videószerkesztő iPhone ra

A VivaVideo az egyik legátfogóbb ingyenes videószerkesztő iPhone ra, amely jelenleg elérhető az Android és IOS rendszerekhez.

A VivaVideo az egyik legátfogóbb ingyenes videószerkesztő alkalmazás, amely jelenleg elérhető az Android és IOS rendszerekhez.

A VivaVideo mindenki igényeinek megfelel, az egyszerű, mégis hatékony szolgáltatásaival. Felhasználóbarát a kezdők számára, de tökéletes a vloggerek és a YouTubers-ek számára is.

 


KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...