Melyik a legjobb iPhone videoszerkesztő?

Melyik a legjobb iPhone videoszerkesztő

Válasszunk megfelelő iPhone videoszerkesztő appot a készülékünkhöz, és tartsunk egy film stúdiót a zsebébünkben! Egy jó videószerkesztővel az egyszerű videóklippekhez professzionális élményt adhatunk, amiket mindenki látni akar.

 

Az iPhone készülékeknek nagyon jó a videó felvevőjük:

Az újabbak képesek rögzíteni a 4K-s videókat 60 kép/ mp sebességgel és automatikusan stabilizálni a felvételt az esetleges rázkódások csökkentése érdekében.

Ez mind nagyszerű, de a legjobb eredmény eléréséhez valóban szükségünk van egy videószerkesztő alkalmazásra is. A legtöbb esetben lehetővé teszi, hogy több klipet összekapcsoljunk, címeket és effektusokat adjunk hozzá, megszabaduljunk a nem kívánt szakaszoktól, és átalakíthassuk a saját elképzelésünk alapján olyanná amit szívesen megmutatunk.

 

Oké, de melyik a legjobb iPhone videoszerkesztő?

Az App Store-ban sok videószerkesztő található az iPhone-hoz, kezdve a közösségi média megosztására tervezett egyszerű alkalmazásoktól a csúcskategóriás alkalmazásokig, amikkel könnyedén elkészíthetünk egy teljes filmet.

Akár szórakozni szeretnénk barátainkkal, akár remekművet készíteni, ezek az alkalmazások, amelyeket véleményünk szerint érdemes megismerni.

 

A legjobb iPhone videoszerkesztő programok:

 1. iMovie
 2. Lumafusion
 3. Adobe Premiere Rush CC
 4. Filmmaker Pro
 5. Clips
 6. Magisto
 7. Quik: GoPro Video Editor
 8. VideoGrade

 


#1. iMovie – iPhone videoszerkesztő

Úgy gondoljuk, hogy az Apple iMovie a legjobb iPhone videószerkesztő az alkalmi felhasználók számára. Elég jó ahhoz, hogy nagyon lenyűgöző eredményeket érjen el, egyszerű az abszolút kezdőknek, és ingyenes.

az Apple iMovie a legjobb iPhone videószerkesztő az alkalmi felhasználók számára

Mint minden iPhone videoszerkesztő ez egy kicsit nehezen kezelhető az iOS-en, de kiváló az iPad nagyobb képernyőjén -és csatlakoztathatunk egy billentyűzetet a gyorsbillentyűzet használatához a még könnyebb szerkesztéshez.

Nagyon jól integrálódik az Apple más alkalmazásaihoz és szolgáltatásaihoz, például a Fotókhoz, az iCloud Drive-hoz, a Levelekhez és az üzenetekhez. Az AirPlay-on keresztül adatfolyamot továbbíthatunk Apple TV-hez. A 4K videót az iPhone 6-os verziók támogatják (és az iPad Air 2-t is).

Pozitívumok: 

 • Támogatja a fájlmegosztást az Airdrop segítségével
 • Compatible with Final Cut Pro
 • Témák és videó filterek.

 


#2. LumaFusion

Ha úgy gondoljuk, hogy az iMovie nem eléggé nagy teljesítményű számunkra, a LumaFusion a csúcskategóriás videószerkesztők sok funkcióját biztosítja anélkül, hogy elveszítenénk az iPhone készülékünkön kívánt egyszerűséget.

a LumaFusion a csúcskategóriás videószerkesztő

Ez egy többsávos iPhone videoszerkesztő, három audio / video sávval és további három audio sávval a narrációhoz és az effektusokhoz, valamint a beépített effektusok és átmenetek mellett támogatja a chroma keying használatát zöld és a kék képernyő effektusokon.

Továbbá, a helyi és a felhőalapú tároláson kívül támogatja a WD Wireless Pro meghajtókat is, és ha szeretnénk előfizetni az opcionális Storyblocks szolgáltatásra, hozzáférhetünk ezer jogdíjmentes képhez, videóhoz és hanghoz.

Pozitívumok: 

 • Fejlett hatások (pl. Chroma keying)
 • Tartalmazza a jogdíjmentes médiát
 • Támogatja a 360 fokos videót

 


#3. Adobe Premiere Ruch CC

A Premiere Rush CC nagyon jó az iPhone-hoz, négy videó, három audio sávval és egy tipikusan felhasználóbarát felülettel: ha az Adobe iOS képalkalmazásait használtuk, akkor azonnal használni akarjuk.

A Premiere Rush CC nagyon jó az iPhone-hoz

A hangeszközök különösen jól képesek kiegyensúlyozni, csökkenteni és kikapcsolni a hangot, így a narráció mindig világos, és az alkalmazás megkönnyíti az exportálást a főbb közösségi médiaszolgáltatásokhoz, például az Instagram, a Facebook és a YouTube-hoz.

A projektek asztalon nyithatók meg a Premiere Pro CC alkalmazásban, az Adobe nagy teljesítményű videoalkalmazásában.

Más Adobe iOS alkalmazásokhoz hasonlóan az ingyenes ajánlat korlátozott: csak háromszor exportálhatunk. A korlátlan exportálás és megosztás feloldásához a 9,99 dolláros havi fizetésre van szükség. Ez licencet ad az iPhone, iPad és asztali gépekhez, valamint 100 GB-os felhőalapú tárolást.

Pozitívumok: 

 • Automatikus felhő szinkronizálás
 • Alkalmazáson belüli videó felvétel

Negatívumok: 

 • Az ingyenes alkalmazás korlátozott exportálási lehetőségeket kínál

 


#4. Filmmaker Pro

A Filmmaker Pro egy kissé fejlettebb alternatívája az iMovie-nak, különösen jó színválasztékkal, filterekkel és zöld képernyő támogatással.

Ez az iPhone-hoz tartozó videószerkesztő tartalmaz videoosztályt, amit az iMovie nem, és lehetővé teszi, hogy közel 200 különböző betűtípus közül választhassunk a szöveges átfedésekhez.

A Filmmaker Pro egy kissé fejlettebb alternatívája az iMovie-nak

A Filmmaker Pro-val videókat is készíthetünk, de az ingyenes verzióban nem: sok hasonló alkalmazáshoz hasonlóan a teljes szolgáltatáskészletért fizetnünk kell. A feloldás eltávolítja a vízjeleket, amelyeket az ingyenes verzió videofelvételre készít, és választhatunk a havi vagy az éves előfizetések között.

Az iMovie-hoz hasonlóan a legtöbb iPhone-on és iPad-en is támogatja a 4K videót (az iPhone 4K támogatása az iPhone SE-vel kezdődik).

Pozitívumok: 

 • Fejlett eszközök (pl. Chroma keying)
 • 30 szűrőt és 17 átmenetet tartalmaz
 • Az Audiométer által segített hangátvitel

 


#5. Clips

A Clips nem használható komoly video projekt készítéséhez az iPhone-on. De a gyors video-üzenetküldéshez és a közösségi médián való megosztásában nehéz megverni.

A Clips nem használható komoly video projekt készítéséhez az iPhone-on

Rendkívül könnyen használható, matricákkal szolgál a Csillagok háborúja és a Pixar filmek kedvelőinek, és könnyedén hozzáadhatunk egy zenét a mellékelt könyvtárból vagy a saját zenegyűjteményünkből.

A hangvezérelt feliratozás egy jó tulajdonsága, és az össze fontos szűrőt is tartalmazza. Ha a készülékünkön TrueDepth kamera van a FaceID-hez, akkor az okos szelfi jelenetek funkciót is használhatjuk, ha animált avatárunkat animált háttér elé helyezzük.

Pozitívumok: 

 • Szórakoztató és könnyen használható
 • TrueDepth kamera használata

Negatívumok: 

 • Nem komoly szerkesztő

 


#6. Magisto – iPhone videoszerkesztő

A Magisto egy másik iPhone videoszerkesztő, amelyet a közösségi média megosztására terveztek, és olyan emberek számára készült, akiknek nincs videoszerkesztő tapasztalatuk.

A Magisto egy másik iPhone videoszerkesztő, amelyet a közösségi média megosztására terveztek

A statikus fényképeket animált diavetítésré alakíthatjuk, automatikusan alkalmazhatjuk mind a videó stabilizálását mind a kivágást, és könnyedén megoszthatjuk az eredményeket a Facebook, az Instagram vagy a WhatsApp kedvelőin keresztül.

A fő funkciók ingyenesek; Havonta 6,99 USD / 6,99 £ kapjuk meg a prémium verziót a hosszabb filmek támogatásával, de ha a jeleneteket szerkeszteni és átrendezni is szeretnénk, akkor a Professional csomag havi 29,99 USD / 29,99 GBP értékűre lesz szükségünk.

 

Pozitívumok: 

 • Automatikus szerkesztő eszközök
 • Kollázsokat és diavetítéseket készíthetünk

Negatívumok: 

 • Az előfizetések drágák

 


#7. Quik- GoPro Video Editor

Quik – A GoPro Video Editor nemcsak a GoPro felhasználók számára készült, bár integrálódik a GoPro Plus készülékhez, felismeri az arcokat, és a GoPro felvételekből származó bizonyos műveleteket. Ez a fotókönyvtárral is működik, és támogatást nyújt az Live Photos-hoz.

Quik - A GoPro Video Editor nemcsak a GoPro felhasználók számára készült

Mint a neve is sugallja, úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a videószerkesztést: csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a használni kívánt fényképeket, videoklipeket, és a többit rá bízhatjuk a Quik-re. Könnyű a klipek átrendezése, a formátum megváltoztatása, a felvételek felgyorsítása vagy lelassítása, és hozzáadhatjuk a szokásos matricákat és szöveget.

Ennek ellenére nem 4K: a videók 1080p vagy 720p felbontásúak.

Pozitívumok: 

 • Arcfelismerés
 • A klippek automatikus szinkronizálása a zenével

Negatívumok: 

 • Nincs 4K videó támogatás

 


#8. VideoGrade – iPhone videoszerkesztő

Ha azt szeretnénk, hogy snowboard-os felvételekhez hangulatjeleket ragasszon, akkor a VideoGrade nem nekünk való. Úgy tervezték, hogy csak is egyetlen dolgot végezzen: színminősítést.

Ha azt szeretnénk, hogy snowboard-os felvételekhez hangulatjeleket ragasszon, akkor a VideoGrade nem nekünk való

A színosztályozás valami színének megváltoztatásának vagy javításának folyamata, és ez teszi a filmeket igazivá. Használhatjuk fotókon, Live Photos-on, valamint videókon, és változtatásokat végezhetünk hihetetlenül finomtól a nevetségesen drámaiig, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni.

Több mint 40 különféle beállítás van, ahol elmenthetjük az előre beállított preferenciákat a könnyű visszahívás érdekében. Gyorsan és könnyedén 4K videofelvételt készít.

Pozitívumok: 

 • Valós idejű előnézetek
 • Egy előfizetés minden eszközére
 • Állókép készítése videóból.

 


KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK – MOBIL APP, ANDROID, IOS

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...