Ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés

ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés

Ritkaság számba megy, hogy egy videoszerkesztő magyarul is elérhető, ezért összeszedtünk: ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés

 

A legjobb 4 ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés

Videoszerkesztő ingyen szoftver használata kényelmes módja a videók szerkesztésének. Ráadásul a legtöbbjük annyira egyszerűen használható, hogy kiválóan alkalmas kezdő szerkesztők számára.

Videószerkesztő programot használunk, mikor hangot kell kivonni a videóból, különféle hangeffektet kell hozzáadni, kivágni a videó egyes részeit, feliratokat hozzáadni, DVD-menüt készíteni, videofájlokat egyesíteni, vagy egy videót nagyítani / kicsinyíteni kell. A legtöbb vloggernek valamilyen videószerkesztőre van szüksége.

Mivel a legtöbb ingyenes videószerkesztő korlátozza szolgáltatásait a professzionális verziók reklámozására, olyan akadályokba ütközhetünk, amelyek megakadályozzák a profi szerkesztéseket.

 

# Ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés


#1 OpenShot videoszerkesztő magyarul

A videók szerkesztése az OpenShot videoszerkesztő használatával rendkívüli, ha ismerjük az összes funkcióját. Ingyenesen letölthető Windows, Mac és Linux rendszerekhez, az ingyenes videoszerkesztő magyar letöltés is lehetséges.

OpenShot videoszerkesztő magyarul

Az ingyenes szerkesztő támogatott szolgáltatásai közé tartozik az asztali integráció a drag-and-drop programmal, a kép- és audio-támogatás, a görbe alapú keyframe-animációk, a korlátlan sávok és rétegek, valamint a 3D-s animált címek és effektusok.

Az OpenShot jó a klip méretezéséhez, vágáshoz, kattintáshoz és forgatáshoz, valamint a mozgóképhitel görgetéséhez, a képkockaszám növeléséhez, az időképezéshez, a hangkeveréshez és a valós idejű előnézetekhez.

Amit szeretünk:

 • A könnyen kezelhető felület
 • Nyílt forráskódú
 • Nagyszerű felhasználói fórum

Amit nem szeretünk:

 • Az alkalmazás többrétegű beállítást tartalmaz
 • Alkalmanként késik (lag)

Az a tény, hogy mindezt ingyen megkapjuk, elég ok ahhoz, hogy letöltsük és kipróbáljuk, mielőtt vásárolnánk egy videószerkesztőt.

 


#2 Legjobb nyílt forráskódú Apple videoszerkesztő szoftver: a Shotcut

A Shotcut rendkívül sokoldalú, ingyenes videószerkesztő szoftver ami elérhető Mac-on és PC-n. Használata kicsit bonyolult, de ha ezen túl jutsz, akkor gyorsan kiderül a számodra, hogy meglehetősen sok funkcióval rendelkezik és a Shotcut videoszerkesztő magyarul is elérhető.

Mivel ez egy ingyenes szoftver, lehetőséged van arra, hogy fizetés nélkül kipróbálhasd.

a Shotcut videoszerkesztő magyarul

A Shotcut több sávú szerkesztő szoftver, mint bármely más komoly szoftver, és könnyen szerkeszthető a munkaterülete a szerkesztési igényeknek megfelelően. A Shotcut a fájltípusok széles választékát támogatja mind a bemeneti, mind a kimeneti fájlokhoz, ideértve a 4K videót is. Ezen felül szerkeszthető az Shotcut hang-, színes és fényhatásai.

Habár a Shotcut nem a legegyszerűbb szoftver, amellyel csak felvetheted és elindíthatod a videók szerkesztését, az ingyenes szoftver jellege azt jelenti, hogy sokan használják, és hihetetlenül hasznos oktatóvideókat vagy útmutatókat készítenek a használatukról.

Ha könnyen hordozható opcióra van szükséged, akkor a Shotcut az, mivel közvetlenül futtathatod egy külső tárolómeghajtón.

 


#3 iMovie videoszerkesztő magyarul

Az iMovie ingyenes MacOS felhasználók számára. Számos lehetőséget kínál a videó és a hang szerkesztésére, valamint fotókat, zenét és elbeszéléseket adhatsz a videóihoz.

Ha csak kezdőként szeretnél videókat szerkeszteni Mac-on, vagy akár iPhone-on vagy iPad-en, akkor a legegyszerűbb módszer az Apple iMovie beszerzése. Ez az Apple ingyenes videószerkesztő szoftvere, amely Mac OS és iOS platformon egyaránt fut, így bármilyen módon szerkesztheted a videóidat.

iMovie videoszerkesztő magyarul

Hobbi és amatőr filmkészítők számára az Apple videoszerkesztő programja az iMovie, elérhető eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén elkészítheted a felvételeket, és egyszerű folyamatban szerkesztheted a videót.

Több videofájlt kombinálhatsz, különféle video- és audiofájlokat rétegezhetsz, és címsorokat adhatsz a videóhoz mindenféle gond nélkül. Még videószűrőket és néhány speciális effektust is tartalmaz, beleértve a képet a képben.

Az Apple iMovie legújabb verziója lépést tart a videó tendenciáival, támogatva a 4K videószerkesztést. Tehát mindazt a 4K videofelvételt, amelyet iPhone-on rögzítettél, filmmé alakíthatod az iMovie alkalmazásban. Ha korábban még nem végeztél videószerkesztést, ez egy szoftver a kezdéshez, mielőtt egy komolyabb szoftverre lépnél.

Amit szeretünk:

 • Könnyen kezelhető felület
 • Rengeteg eszköz a video és a hangminőség javításához
 • Támogatja a 4K-t

Amit nem szeretünk:

 • Korlátozott funkciók állnak rendelkezésre
 • A kimeneti vezérlők nem robusztusak

 


#4 Windows Movie Maker videoszerkesztő

A Movie Maker a Windows előre telepített ingyenes videoszerkesztő magyar nyelvű programja volt. Már nincs előre telepítve, letölthető és felhasználható kiváló minőségű filmek létrehozására és megosztására.

Windows Movie Maker videoszerkesztő magyarul

Azért szerepel ebben a listában, mert sok Windows számítógépen megtalálható, ami azt jelenti, hogy a használatához esetleg nem kell semmit letölteni.

Amit szeretünk:

 • Felhasználóbarát, klasszikus Microsoft-érzettel.
 • Nagyszerű a kezdő videószerkesztők számára.

Amit nem szeretünk:

 • Korlátozott funkcionalitás.

 


KAPCSOLÓDÓ INGYENES VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:


MAGYAR VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:


KAPCSOLÓDÓ VIDEOSZERKESZTŐ LETÖLTÉS TÉMÁK:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...