A legjobb Microsoft videoszerkesztő: Íme a Filmora9

Microsoft videószerkesztő szoftverként kibővíti a Windows Movie Maker erejét

A Filmora9 egy zseniális Microsoft videoszerkesztő program, amivel könnyen szerkesztheted a videókat a Windows 10/8/7 rendszerben

A Windows alapú PC-k videóinak szerkesztéséhez és tovább fejlesztéséhez a Windows Movie Maker programot mindig alapértelmezett Microsoft Video Editor-ra jelölték, bár a Microsoft azt megszüntette a 2017. január 10-én, és helyébe a Windows Story Remix váltotta (csak a Windows 8/10 esetén) ), ennek ellenére is letölthetjük számos platformon.

Előfordulhat azonban, hogy gyakran nem sikerül importálnunk a videoklipjeiket, mert csak a WMV ASF, .MPG (MPEG-1), .AVI (DV-AVI), .WMA, .WAV és .MP3 fájlokat támogatják. Ráadásul az átmenetek és a biztosított hatások meglehetősen korlátozottak. Ebben az esetben itt találunk egy nagyszerű microsoft videószerkesztő szoftvert.

 

A könnyen kezelhető Wondershare Filmora9 nem igényel oktatási vagy szakmai hátteret.

A legjobb Microsoft videoszerkesztő Íme a Filmora9

Az önmagyarázó opciók segítségével könnyedén elkészíthetjük a filmeket percek alatt, hogy bárhol megoszthassuk! Csak fel kell venni szerkesztésre a videókat és máris láthatjuk mi mindent tudunk csinálni a Microsoft videószerkesztővel.

 

A legjobb Microsoft videoszerkesztő a Wondershare Filmora9

Miért javasoljuk a Filmora9-t, mint a Microsoft rendszer egyszerűbb videószerkesztőjét? Az alábbiakban bemutatunk néhány okot:

1. Széles formátumú támogatás

A Wondershare Video Editor (a Windows 10/8/7 / XP / Vista támogatott) lenyűgöző, felhasználóbarát felületet tervez, hogy a filmkészítés egyszerű legyen.

Videók importálásához a Microsoft videószerkesztő szoftverbe

A médiaforrások széles skáláját támogatja. Letöltött, rögzített, megosztott vagy konvertált DVD-ről, beleértve AVI, FLV, MKV, MKA, MP4, M4V, MOV, M2TS, WMV, ASF, MPG, MPEG, VOB, M4A, PSP, DV, DIF, NUT, H261, H264 , NSV, 3GP, DAT, EVO, RM, RMVB, TS, TP, TRP, DVR-MS stb.

Videók importálásához a Microsoft videószerkesztő szoftverbe egyszerűen rögzíthetjük a videókat a fényképezőgépről, szkennerről vagy más eszközről, vagy importálhatunk meglévő videofájlokat a számítógépről a felhasználói albumokba.

 

2. Szerkessz gyorsan és pontosan

Microsoft videószerkesztő szoftverként kibővíti a Windows Movie Maker erejét egy új szintre. Ezzel szinte mindent megtehetünk, amire szükségünk van a tényleges szerkesztésnél. A videó rögzítése után bármilyen klip elhúzható és eldobható az idővonal bármely pontjára.

Microsoft videószerkesztő szoftverként kibővíti a Windows Movie Maker erejét

Az idővonalon belül a klipek lemásolhatók, kivághatók vagy feloszthatók, és a megosztott szakaszok bármelyike ​​törölhető. Bármely klip jobb egérgombbal történő kattintása a szerkesztési lehetőségek széles skáláját kínálja: Vágás, Forgatás (Flip), Beállítás és sebesség (Gyors és Lassú mozgás).

A hangszerkesztési lehetőségek között szerepel a Hangerő, a Fade in / out és az Effect (Voice change). Nagyon hatékony eszköz a videók gyors forgatásához.

 

3. Speciális effektusok és átmenetek

50+ felhasználásra kész szűrőeffektus kínálkozik. Ezeket az effektusokat az effektusok vagy az átmenetek mappáiból húzó felület használatával lehet alkalmazni.

A Filmora9 egy zseniális Microsoft videoszerkesztő program

Emellett a Címek, Bevezetések / Kreditök, PIP-k önállóként hozzáadhatók, vagy átfedésükkel rögzíthetők a klipre, ha hozzáadjuk őket a kiválasztott kliphez. A haladó felhasználók számára elérhetők a kép a képben (kép / videó overlay) műsorszámok, testreszabható mozgással, effektusokkal és maszkkal. Nagyon elbűvölő funkciók, amelyekkel azonnal eljuthatunk a film készítés következő szintjére.

 

4. Oszd meg világszerte

A Wondershare Filmora9 mindent megkönnyít, azonnal megoszthatjuk a videóinkat családunkkal és barátainkkal.

Microsoft videoszerkesztő

Közvetlenül közzé tehetjük filmjeinket a YouTube-on, vagy exportálhatjuk DVD-re, hordozható eszközökre, HTML 5-re és szinte bármilyen videoformátumra.

 


KAPCSOLÓDÓ MICROSOFT WINDOWS VIDEOSZERKESZTŐ TÉMÁK:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...